Soru cihazlar çin mi değil mi

Fettah04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fettan
Cihazım
İpad mini 6 256
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
note 13 pro plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
selamlar arkadaşlar türkiyede bulunan veya bazı xiaomi cihazlar çin menşeli oluyor fake rom yüklü oluyor bu cihazların global mı çin mi olduğunu nasıl anlarız

H.kadioglu40

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Bazı modellerde CE simgesi olmayabiliyor mi 14 ultra, 13 ultra vb. deri kapak modellerde. En doğru yöntem orjinal imeiyi e-devletten sorgulayıp model numarasını görmektir. Ayrıca forumun uygulaması da cihazlarla ilgili bir çok bilgiyi verir.

baran452440

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
93
Bazı modellerde CE simgesi olmayabiliyor mi 14 ultra, 13 ultra vb. deri kapak modellerde. En doğru yöntem orjinal imeiyi e-devletten sorgulayıp model numarasını görmektir. Ayrıca forumun uygulaması da cihazlarla ilgili bir çok bilgiyi verir.

izniniz olursa ekleme yapmak ısterım hocam cıhaza sahte arka kapak veya kazıma global ce logo yapıyorlar + global olmayan cıhaza sahte yazılım yukluyorlar cihaza ımeı atılmıssa serı numarasından sorgulayadabılırsınız ımeı atılmamıssa hocamın dedıgı gıbı sıteden kontrol edebılrsınız + hangı cıhazı alacalsanız veya hangı cıhaz ıcın sorduysanı model soylersenız sıze daha net bılgı verebılırız

H.kadioglu40

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
izniniz olursa ekleme yapmak ısterım hocam cıhaza sahte arka kapak veya kazıma global ce logo yapıyorlar + global olmayan cıhaza sahte yazılım yukluyorlar cihaza ımeı atılmıssa serı numarasından sorgulayadabılırsınız ımeı atılmamıssa hocamın dedıgı gıbı sıteden kontrol edebılrsınız + hangı cıhazı alacalsanız veya hangı cıhaz ıcın sorduysanı model soylersenız sıze daha net bılgı verebılırız
Sizden rica etsem konuda verilmemiş ve sizin eklediğiniz şeyleri maddeler halinde yazabilir misiniz? ben verilmiş ve yeniden sizin yazdığınız bilgileri kalın yazı ile işaretledim. Siz ilk defa yazılmış olanları lütfen çıkarıp yazın.

baran452440

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
93
B
Sizden rica etsem konuda verilmemiş ve sizin eklediğiniz şeyleri maddeler halinde yazabilir misiniz? ben verilmiş ve yeniden sizin yazdığınız bilgileri kalın yazı ile işaretledim. Siz ilk defa yazılmış olanları lütfen çıkarıp yazın.

Hocam size hayırlı forumlar

H.kadioglu40

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
B

Hocam size hayırlı forumlar
Tepki vermenize gerek yok. Burası herkese açık bir forum özgür bir şekilde istediğiniz konuya yazabilirsiniz. Ama lütfen biraz daha dikkatli olun önce okuyun ve anlayın sonra yazın. Sizi bu konu da geçenlerde de uyardım Okumadım cevap yazdım dediniz. Alıntı yapıp yazınca insan ikileme düşüyor acaba yanlış ve eksik bir bilgimi verdim ben diye. Bugünde mesela benim mesajımı alıntı yapmasanız ben yine cevap yazmayacaktım ama alıntı yapıp yazarsanız cevap hakkı doğuyor. Ayrıca doğru ve yerinde eleştiriye her zaman açığım. Yanlış bilgi verdiysem düzeltilirse özürde dilerim. size de hayırlı forumlar.

Fettah04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fettan
Cihazım
İpad mini 6 256
Konular
4

teşekkür ederim peki sağolun