dokidoki Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım gökhan Cihazım bb q10 Yaş 35 Konum bolu Katılım 24 Eylül 2018 Konular 10 Mesajlar 253 Tepkime puanı 98 Puanları 43 14 Kasım 2018 #1 Az önce cihazım geldi. Pil yarım , kullanım süresinde 5 saat yazmakta. Acaba iade edilmiş bir cihaz olabilir mi?
Az önce cihazım geldi. Pil yarım , kullanım süresinde 5 saat yazmakta. Acaba iade edilmiş bir cihaz olabilir mi?
mystico Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mesut Cihazım Xiaomi mi5s Meslek Fizyoterapist Yaş 29 Konum Malatya Katılım 11 Ağustos 2017 Konular 15 Mesajlar 445 Tepkime puanı 411 Puanları 78 14 Kasım 2018 #2 Kutuyu açıp global rom yüklemişlerdir muhtemelen. Endişe edilecek bi durum yok bence. Oyla: Oyla 0 Downvote
dokidoki Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım gökhan Cihazım bb q10 Yaş 35 Konum bolu Katılım 24 Eylül 2018 Konular 10 Mesajlar 253 Tepkime puanı 98 Puanları 43 14 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 mystico' Alıntı: Kutuyu açıp global rom yüklemişlerdir muhtemelen. Endişe edilecek bi durum yok bence. Genişletmek için tıkla ... Cevabiniz icin tesekkurederim cihaz global cikisli Evo mi tr cihazi. O yuzden sormak istedim Oyla: Oyla 0 Downvote
mystico' Alıntı: Kutuyu açıp global rom yüklemişlerdir muhtemelen. Endişe edilecek bi durum yok bence. Genişletmek için tıkla ... Cevabiniz icin tesekkurederim cihaz global cikisli Evo mi tr cihazi. O yuzden sormak istedim