Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SohbetCihazın nereden garantili olduğunu nasıl öğrenirim?
Arkadaşlar elimde xiaomi note 9s var Sokakda mi storeden aldım. Garanti belgesinde kvk yazıyor. Dükkandaki arkadaş ise Karaköydeki genel yere götürebilirsin direkt Xiaomi tr garantili diyor. Anlamadım bi yardımcı olabilcek varmı. Dükkanınız neden xiaomi tr de gozukmuyor dediğimde ise. Sokak dükkanı o yüzden diyor.
Garanti belgesi çakma olabilir Karaköy deki genel yer ne oluyor KVK kendisi mi,sokak dükkanı sokak garantisi mi demek istiyor Türkiye'de garanti ........ İnşallah lazım olmaz sana hayırlı olsun
Selametle
Sokaktaki Mi Storelar (Preffered Partner) bazen Xiaomi Türkiye'ye bağlı oluyorlar, bazen olmuyorlar. Olmayanlar ya dolandırıcı oluyor ya da direkt Xiaomi Çin'e bağlı oluyorlar.
Sokaktaki Mi Storelar (Preffered Partner) bazen Xiaomi Türkiye'ye bağlı oluyorlar, bazen olmuyorlar. Olmayanlar ya dolandırıcı oluyor ya da direkt Xiaomi Çin'e bağlı oluyorlar.
benim öğrenmek istediğim bu ürünün garantisi nereden. Xiaomi tr mi. İthalatcı garantisi olmadıgını biliyorum. Adamların mi store oldugu aslında aşikar. Faturalarından vs de belli.
Garanti belgesi çakma olabilir Karaköy deki genel yer ne oluyor KVK kendisi mi,sokak dükkanı sokak garantisi mi demek istiyor Türkiye'de garanti ........ İnşallah lazım olmaz sana hayırlı olsun
Selametle