Hocam bende biraz araştırdım ama sanırım note 11 China model numarası 21091116AC olarak geçiyor. Bence arkadaştaki cihaz global modeli.Bu cihazın global versiyonu Redmi Note 11 4G, China versiyonu ise Redmi Note 11 olarak adlandırılmıştır. Verdiğiniz kod numarasından baktığım kadarıyla Çin olarak görünmekte. Aşağıdaki videodan karşılaştırmasını izleyebilirsiniz.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hocam bende biraz araştırdım ama sanırım note 11 China model numarası 21091116AC olarak geçiyor. Bence arkadaştaki cihaz global modeli.
Evet olabilir, maalesef çok fazla model ve model numarası var, yetişmek mümkün olmuyor.Hocam bende biraz araştırdım ama sanırım note 11 China model numarası 21091116AC olarak geçiyor. Bence arkadaştaki cihaz global modeli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam haklısın Xiaomi canı sıkıldıkca model çıkarıyorEvet olabilir, maalesef çok fazla model ve model numarası var, yetişmek mümkün olmuyor.
Global ile arasında fark var mıdır?En basit anlama yolu, Model numarasinin son hanesidir.
G-Global
C ve E - Çin
I - hindistan vs. Olarak devam eder.
Sizin modeliniz de çin TD-LTE modelidir.
Birde güncelleme almıyor bununla alakası var mkEn basit anlama yolu, Model numarasinin son hanesidir.
G-Global
C ve E - Çin
I - hindistan vs. Olarak devam eder.
Sizin modeliniz de çin TD-LTE modelidir.
Yukarıda karşılaştırma videosu var, oradan bakabilirsiniz.Global ile arasında fark var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde güncelleme almıyor bununla alakası var mk