Yardım Cihazımın Faturası Kayıp ve Genpa Teknik Servisi

meteret

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 11 P
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.3.0
Telefon Modeli
Redmi Note 11 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar,

Amazon (Xiaomi Resmi Satıcısı) üzerinden almış olduğum bir Redmi cihazım mevcut. Ancak ürünün faturasını kaybetmişim. Kutuda şuan Xiaomi'nin "Warranty Card", "Xiaomi Türkiye Garanti Belgesi" ve "Genpa Teknik Servisleri Kartı" mevcut. Amazon üzerinden adımın, adresimin ve cihazımın IMEI numarasının yazılı olduğu bir fatura çıkarabiliyorum. Ancak bu teknik servise yollamaya yeterli midir? Fatura için Xiaomi ile iletişime geçmeli miyim?

Ayrıca Genpa İzmir teknik servisine elden teslim etmeyi düşünüyorum. Deneyimleyen arkadaşların görüşlerini almak isterim Genpa hakkında.

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
11
Merhabalar,

Amazon (Xiaomi Resmi Satıcısı) üzerinden almış olduğum bir Redmi cihazım mevcut. Ancak ürünün faturasını kaybetmişim. Kutuda şuan Xiaomi'nin "Warranty Card", "Xiaomi Türkiye Garanti Belgesi" ve "Genpa Teknik Servisleri Kartı" mevcut. Amazon üzerinden adımın, adresimin ve cihazımın IMEI numarasının yazılı olduğu bir fatura çıkarabiliyorum. Ancak bu teknik servise yollamaya yeterli midir? Fatura için Xiaomi ile iletişime geçmeli miyim?

Ayrıca Genpa İzmir teknik servisine elden teslim etmeyi düşünüyorum. Deneyimleyen arkadaşların görüşlerini almak isterim Genpa hakkında.
Bazen faturaya bile gerek kalmıyor. Fakat sanırım Amazon üzerinden alınan o çıktı bile yeterlidir. Genpa bakıyor işte bu servise, ne iyi ne kötü orta derece servis hizmeti. Bazen evofone-genpa kendi aralarında paslaşıyor bile servis konusunda.

Oyla:

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
amazon uzerinden aldiginiz fatura yeterlidir size gelen kaybettiginizde ondan zaten.site uzerinden cikartin.isterseniz elden teslim edersnz isterseniz kargoyla yollarsiniz.yetkili servisi arayin hangisine yollayacaksaniz veya internet adresinden anlasmali oldugu kargo firmasi ve kargo kodunu alin.cihazinizi fatura ve sikayetinizin yazili oldugu bir kagitla,yollayin.sikayetinizi yazdiginiz kagida adresinizi telefon numaranizi da yazin

Oyla:

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Merhabalar,

Amazon üzerinden aldığınız için ordaki kesilen faturaya bakılır yetkili servis ile ilgili konuya gelecek olursak Google işletme yorumları ve şikayetvar gibi sitelerde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşanların yorumları olur ordaki yorumlardan fikir edinebilirsiniz.

Oyla:

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
11
amazon uzerinden aldiginiz fatura yeterlidir size gelen kaybettiginizde ondan zaten.site uzerinden cikartin.isterseniz elden teslim edersnz isterseniz kargoyla yollarsiniz.yetkili servisi arayin hangisine yollayacaksaniz veya internet adresinden anlasmali oldugu kargo firmasi ve kargo kodunu alin.cihazinizi fatura ve sikayetinizin yazili oldugu bir kagitla,yollayin.sikayetinizi yazdiginiz kagida adresinizi telefon numaranizi da yazin
Elden teslim edebilirim demiş o nedenle kargo konusuna girmeye gerek yok. İzmir'de Genpa servisi Çankaya'da diye hatırlıyorum. Merkezi ve ulaşımı kolay bir yer. Çarşılardaki genpa logolu diğer servisler de oraya gönderiyor.

Ayrıca Alsancak Kıbrıs Şehitler'de de Genpa Xiaomi mağazası mevcutmuş.

Oyla:

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
Elden teslim edebilirim demiş o nedenle kargo konusuna girmeye gerek yok. İzmir'de Genpa servisi Çankaya'da diye hatırlıyorum. Merkezi ve ulaşımı kolay bir yer. Çarşılardaki genpa logolu diğer servisler de oraya gönderiyor.

Ayrıca Alsancak Kıbrıs Şehitler'de de Genpa Xiaomi mağazası mevcutmuş.
bilmesinde zarar yok degil mi kardesim.yarin birgun baska bir yerde elden teslim edemez veya ayni sehirde ters yerdedir verir kargoya ugrasmaz git gelle.

Oyla:

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
11
bilmesinde zarar yok degil mi kardesim.yarin birgun baska bir yerde elden teslim edemez veya ayni sehirde ters yerdedir verir kargoya ugrasmaz git gelle.
Öyleyse bir bilgi daha ekleyelim, Genpa sitesinde Yetkili Servis adresleri kısmında kargo bilgileri de mevcuttur.

Oyla:

meteret

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 11 P
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Fatura konusunda aldığım cevap beni sevindirdi açıkçası. Daha önce başka marka cihazımı kargo ile Delta Garanti'ye yollamışlığım mevcut dolayısıyla o işleyişe hakim sayılırım ancak yine de anlattığınız için teşekkür ederim.
Ses açma ve kısma tuşlarının içe çökme sorunu mevcut bu durum sebebiyle İzmir/Çankaya'daki Genpa'ya elden teslim edeceğim müsait bir zamanda.

Oyla:
Üst Alt