Yardım Cihazımı Bilgisayar Görmüyor (Com Bağlantı)

muglas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
hyperOS 1.0.7.0
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro 4 G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Sa arkadaşlar cihazımı bilgisayarım görmüyor samfw programında bağlantı gözükmüyor abd ve diğer sürücüleri indirdim kurdum ne yapsam olmuyor yardımcı olabilirmisiniz
cihaz redmi note 13 pro 4g
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sahintr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
2
Redmi Note 10s cihazım için bunun gibi sorun yaşamıştım. Şu aşağıdaki rehber yardımcı olmuştu.

Oyla:

muglas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi Note 10s cihazım için bunun gibi sorun yaşamıştım. Şu aşağıdaki rehber yardımcı olmuştu.
bende boyle bı sorun oluyor

Ekli dosyalar

• 1735486465648.png
    1735486465648.png
    588,3 KB · Görüntüleme: 9
Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Samfw tool cihazınızı neden görsün ki zaten? saçma değil mi?

fastboot modda mi flash görür.
Mediatek port verirsenizde sp flash tool görür.

Oyla:

Sahintr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
2
bende boyle bı sorun oluyor
Kendi cihazınızın yani belirttiğiniz gibi redmi note 13 pro 4g olanın adb driverini yüklemişsinizdir umarım. Yani tabiki öyle olması gerek. Cihazdan cihaza değişebilir tabi ama ben kurulum mantığı açısından paylaştım. Kendi cihazınızın driverı da o tarz adımlarla ilerleyerek oluyor mu bir deneyebilirsiniz diye düşündüm.

Tabi bu işlere girerken bootloader kilidi açık olması, fastboot moda almadan önce usb hata ayıklama modu açıp(sistem-hakkında vs kısmından derleme numarası gibi kısma sürekli basınca geliştirici ayarları etkin oluyor,ordan usb hata ayıklama modu açılabilir) o şekil bilgisayarda bağlı iken fastboot moda da aldınız demi?

Oyla:

muglas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi cihazınızın yani belirttiğiniz gibi redmi note 13 pro 4g olanın adb driverini yüklemişsinizdir umarım. Yani tabiki öyle olması gerek. Cihazdan cihaza değişebilir tabi ama ben kurulum mantığı açısından paylaştım. Kendi cihazınızın driverı da o tarz adımlarla ilerleyerek oluyor mu bir deneyebilirsiniz diye düşündüm.

Tabi bu işlere girerken bootloader kilidi açık olması, fastboot moda almadan önce usb hata ayıklama modu açıp(sistem-hakkında vs kısmından derleme numarası gibi kısma sürekli basınca geliştirici ayarları etkin oluyor,ordan usb hata ayıklama modu açılabilir) o şekil bilgisayarda bağlı iken fastboot moda da aldınız demi?
hocam hata ayıklama acık zaten programı kulanma amacım bl kilidi acmak kolay bi şekilde fastboot almamdan programda ve aygıt yoneticisinde com bağlantısı gözükmesi gerekiyor cihazın adb surucusunu kurdum ama aygıt yöneticisinde ünlemli gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samfw tool cihazınızı neden görsün ki zaten? saçma değil mi?

fastboot modda mi flash görür.
Mediatek port verirsenizde sp flash tool görür.
hocam samfw de cihaz bağlı iken adb info yaptıgımda cihazın detaylarını okuyor ama aygıt yoneticeinde şu şekil ünlemi sürücüler mevcut ve samfw de şu alanda com port bilgileri gelmesi gerekiyor ama gelmiyor yanlışmı biliyorum bilmiyorum ama bu şekilde bi bilgiye sahibim

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ki? Samfw Xiaomi'lerde kullanılan bir program değil...

Oyla:
Üst Alt