Yardım Cihazımı betadan kararliya alınca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atakandirekci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun atakan
Cihazım
REDMİ 9
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.2.0
Telefon Modeli
Note 6 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Selam arkadaşlar benim cihazın note 6 pro 64/4 Luk ben betaya bootload kilitli iken mitool ile geçtim ilk başlarda sıkıntı yoktu sonra şarj kablosu arzalandi ve ondan sonra ne olmaya başladıysa oldu cihaz android 9.1 e güncelleyince aşırı derecede ısınıyor donuyor cildirtiyor resmen şuan 8.1 android deyim az bir ısı var şarjda bu arada garip olan şu hangi şarj ile edersem edeyim şarj başları ısınıyor cihazda sizce neden oluyor acaba stockrom atarken eski yazılımı silecek miyiz yoksa mi flash ta Clear yazan yere basarak mi aticaz bakın sadece bu yazıyı sarjdayken yazdım ısıya bakin

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-08-12-12-03-45-749_temperature.mugich.com.thermo.png
    Screenshot_2019-08-12-12-03-45-749_temperature.mugich.com.thermo.png
    521,9 KB · Görüntüleme: 17

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Selam arkadaşlar benim cihazın note 6 pro 64/4 Luk ben betaya bootload kilitli iken mitool ile geçtim ilk başlarda sıkıntı yoktu sonra şarj kablosu arzalandi ve ondan sonra ne olmaya başladıysa oldu cihaz android 9.1 e güncelleyince aşırı derecede ısınıyor donuyor cildirtiyor resmen şuan 8.1 android deyim az bir ısı var şarjda bu arada garip olan şu hangi şarj ile edersem edeyim şarj başları ısınıyor cihazda sizce neden oluyor acaba stockrom atarken eski yazılımı silecek miyiz yoksa mi flash ta Clear yazan yere basarak mi aticaz bakın sadece bu yazıyı sarjdayken yazdım ısıya bakin

Mi-flash tool ile yaparsanız zaten cihazınız tertemiz olur. Mi-flash ta en altta Clean All seçeneği seçilecek.

Havaların sıcak olası nedeniyle bu tarz ısınma olması gayet doğal.

Oyla:

atakandirekci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun atakan
Cihazım
REDMİ 9
Meslek
Öğrenci
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi-flash tool ile yaparsanız zaten cihazınız tertemiz olur. Mi-flash ta en altta Clean All seçeneği seçilecek.

Havaların sıcak olası nedeniyle bu tarz ısınma olması gayet doğal.
Tamamda 1 ay öncede hava sıcaktı bu kadar isinmiyordu ve şuan dedim gibi 8.1 android deyim o kadar isinmiyor bana yardım eder misin flashtool ile de yaptım IMG yükledim falan servise götürdüm şarj entekresi değişti gene aynı adamlar anlamadik diyorlar benim düşüncem ise ya yazılım yada şarj soketi

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt