Soru Cihazımdaki rom fake mi global mi?

mcelik3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
mi9 t
Konular
30
Merhaba arkadaşlar global bir redmi 13 pro 5g cihaz aldım arkasında CE işareti var güncelleme yaptım hyperos 1.0.2 den 1.0.7 ye yükseldi ama içindeki rom nereye ait fake mi değil mi bir türlü bulamadım herkes birşeyler
Edit: os sürümü idc ile bitiyor bunla ilgilide bir başka bilgide bulamadim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Arkasında CE yazısı olan cihaza fake rom olmaz zaten rahat olun.

Fake romlar güncelleme almaz ayrıca cihazınız global ve sorunsuz.

mcelik3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
mi9 t
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkasında CE yazısı olan cihaza fake rom olmaz zaten rahat olun.

Fake romlar güncelleme almaz ayrıca cihazınız global ve sorunsuz.
İyide hocam os sürümüne bakın idc ile bitiyor ne yaptıysam öyle bir rom bulamadım nereye ait belli bile değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.kadioglu hocam rica etsem bakar mısınız

Son düzenleme:

SuvariBurak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0
Global DC rom Tayland için geliştirilmiş bir romdur, taksitli telefon satışı için geliştirilmiştir.
Telefonunuzda Telecoms Client diye bir uygulama yoksa tepede gitmeyen bir bildirim yoksa korkmanıza gerek yoktur.

Global rom ile tek farkı Global DC romda çift uygulamalar ve ikinci alan özelliğini kullanamazsınız.

Cihazınız globaldir çin değildir.Kilit açma başvurusunda bulunup kilidi kaldırabilir, global roma bu şekilde geçebilirsiniz.

Türkiye'de bu aralar kaçak telefonlar Tayland üzerinden geliyor sanırsam ve haliyle bu rom kurulu geliyor.Bir zararı yoktur.

mcelik3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
mi9 t
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global DC rom Tayland için geliştirilmiş bir romdur, taksitli telefon satışı için geliştirilmiştir.
Telefonunuzda Telecoms Client diye bir uygulama yoksa tepede gitmeyen bir bildirim yoksa korkmanıza gerek yoktur.

Global rom ile tek farkı Global DC romda çift uygulamalar ve ikinci alan özelliğini kullanamazsınız.

Cihazınız globaldir çin değildir.Kilit açma başvurusunda bulunup kilidi kaldırabilir, global roma bu şekilde geçebilirsiniz.

Türkiye'de bu aralar kaçak telefonlar Tayland üzerinden geliyor sanırsam ve haliyle bu rom kurulu geliyor.Bir zararı yoktur.
Telefon performansını etkileyecek birşey var mı batarya kamera hız vs

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
İyide hocam os sürümüne bakın idc ile bitiyor ne yaptıysam öyle bir rom bulamadım nereye ait belli bile değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.kadioglu hocam rica etsem bakar mısınız
Fark etmez sonuç olarak resmi bir rom bu.
Üstte arkadaş belirtmiş zaten operatöre özel bir rommuş. Sim kilidi yoksa ki olsa çoktan haberiniz olurdu her türlü iş görür.
BL kilidi açarak global rom kurabilirsiniz veya ücretli destek ile hızlıca istediğiniz sürümü de kurdurma şansınız var.

SuvariBurak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0
Telefon performansını etkileyecek birşey var mı batarya kamera hız vs
Hayır, güncellemeler global roma kıyasla daha geç gelir ve çift uygulamalar ile ikinci alanı kullanamazsınız başka bir problemi yoktur.Cihazda telecoms client uygulaması yoksa kimse cihazınızı uzaktan kilitleyemez,kimsenin cihazınıza erişimi de yoktur.Cihazınız GLOBAL CİHAZDIR yani mi kilit açma başvurusunda bulunabilir, bootloader kilidini açabilirsiniz.

Üst Alt