Yardım Cihazımda 2 adet internal storage görünüyor.

Derubermensch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
OxygenOS
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Evet arkadaşlar merhaba. Telefonu bilgisayara bağladığımda birbirinin aynısı ancak 2 adet internal storage klasörü çıkıyor. Bir sıkıntı olur mu? Nasıl çözülebilir? Yardımlarınız için teşekkürler

Derubermensch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wipe yaparken integral storeyi secmissiniz :)
evet ne olacak şimdi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında wipedan ziyade olay şöyle gerçekleşti. Cihazıma oxygen os kurmaya çalışıyorum. O da zip ile değil img ile kuruluyor. Ben de cihaza pixel exp 9 kurdum. daha sonra wipe işlemlerini yaptım. Cihazı tekrar bilgisayara bağladığımda iki adet internal storage çıktı. Komple format data ile temizleyince de oossystem klasörü telefona aktarılamıyor çünkü .img 4gb dan daha büyük. Yardımlarınızı bekliyorum

Oyla:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
evet ne olacak şimdi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında wipedan ziyade olay şöyle gerçekleşti. Cihazıma oxygen os kurmaya çalışıyorum. O da zip ile değil img ile kuruluyor. Ben de cihaza pixel exp 9 kurdum. daha sonra wipe işlemlerini yaptım. Cihazı tekrar bilgisayara bağladığımda iki adet internal storage çıktı. Komple format data ile temizleyince de oossystem klasörü telefona aktarılamıyor çünkü .img 4gb dan daha büyük. Yardımlarınızı bekliyorum
Format data yapınca reboot recovery yapmanız gerek sonra tekrardan kullanabilirsiniz internal storage i.

Oyla:

Derubermensch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Format data yapınca reboot recovery yapmanız gerek sonra tekrardan kullanabilirsiniz internal storage i.

4 gb system.img dosyasını nasıl atabilirim peki? Android 10 a güncellemeye çalışırken sürekli aynı şey oluyor. Herşeyi doğru yapsam bile cihaz bootloopta kalıyor. TWRP de güncel nasıl yapacağımı anlamadım valla.

Oyla:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
4 gb system.img dosyasını nasıl atabilirim peki? Android 10 a güncellemeye çalışırken sürekli aynı şey oluyor. Herşeyi doğru yapsam bile cihaz bootloopta kalıyor. TWRP de güncel nasıl yapacağımı anlamadım valla.
Gsi bootlamaya çalışıyoırsunuz anladığım kadarıyla aosp romdasınız değil mi şuanda ? miui üstüne gsi kurulmaz çünkü.

Oyla:

Derubermensch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Gsi bootlamaya çalışıyoırsunuz anladığım kadarıyla aosp romdasınız değil mi şuanda ? miui üstüne gsi kurulmaz çünkü.
evet miui format data yaptım sonra pixel exp 9 yükledim oradan ilerlemeye çalışıyorum. Şu anda tekrar format data yaptım

Oyla:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
evet miui format data yaptım sonra pixel exp 9 yükledim oradan ilerlemeye çalışıyorum. Şu anda tekrar format data yaptım
Buradan sonra format data yapın reboot recovery sonra system image dosyasını atıp permissiver v4 yükleyin.

Oyla:
Üst Alt