- Adım
- Taha Yusuf
- Cihazım
- Mİ5
- Konular
- 25
Mi5 Cihazıma Wipe yapmak istiyorum. Yapmam gerekenler neler sırası ile yazabilir misiniz ?
Hocam şimdi bootlader açık değil bende. Ayrıca full wipe neden yapıyorum hocam wipe data ve wipe cache yapmak istiyorum . Diyelim yaptım yeniden neden recovery flashlıyorum.Hocam mi 5 bölümünde sabit konular arasında bulunan mi 5 Flash tool ile twrp. Kurun. Sonra twrp de wipe bölümünde herşeyi seçip wipe yapın ( full wipe için) sonra cihazı pc ye bağlayın (twrp açık iken. ) Recovery rom dosyasıni telefon a atın. Sonra flashlayin.
Yada direk fastboottan fastboot romu kurun (mi Flash ile)
Hocam bootlader icin 3-4 gün önce başvuru yaptım. Umarım halolurSiz konuda nasıl wipe yapmak istediğinizi aciklamazsaniz bende öyle yorum yaparım hocam. Bl kilidini açın. Sonrasında twrp kurup cache ve data wipe yapabilirsiniz.
Bana bişey gelmedi bidaha mı başvursam acaba ?
Hocam peki global romu indirip telefona atsam güncelleyiciden yükleyebilir miyim ? Bide bl kilidinin açık olup olmadığını nereden kontrol ederim ?Ayarlar > Ek Ayarlar > Yedekle & Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön
Seçeneğide Aynı İşlemi Görecektir.
Hocam peki global romu indirip telefona atsam güncelleyiciden yükleyebilir miyim ? Bide bl kilidinin açık olup olmadığını nereden kontrol ederim ?