Çözüldü Cihazıma hyperos 2 gelmiyor hatta hiç güncelleme almıyor hyperos 1.0.1.0 Sürümünde

NightWala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1.0.1.0.UNOMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro+ 5 g 12/512
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar, Redmi Note 13 Pro+ 5 g cihazını yaklaşık 2,5 hafta önce kaçak bir şekilde sıfır aldım fakat güncelleme alamama gibi bi problemim var, ayrıca cihaz hyperos'in ilk sürümünde ve cihazımın şarj süresi ile performansı internette övüldüğü kadar yok bazı yerlerde fake rom konusu var benimkisi fake rom olduğundan mı performans daha kötüdür yoksa bana mı öyle geliyor?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-01-16-13-40-00-155_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-01-16-13-40-00-155_com.android.updater.jpg
    145 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_2025-01-16-08-37-49-578_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-01-16-08-37-49-578_com.android.updater.jpg
    156,6 KB · Görüntüleme: 15
Çözüm
Cihazda fake rom değil de güncelleme yapması kapatılmış global rom yüklü. Bu cihazlarda güncelleme yapabilmek için en mantıklı ve basit yöntem;
Yazılımsal olarak IMEI atılmasıdır. Bu işlem sorunda ise
Güncelleme ✅
sıfırlama ✅
çift hat kayıt ✅
rom yükleme ❌

Ama şuanda çin cihazlar için server kapalı olduğu için bu işlem yapılamamakta. Mutlaka tekrar açılacaktır diye tahmin ediyoruz. Bu şekilde bekleyen bir çok cihaz bulunuyor..

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cihazda fake rom değil de güncelleme yapması kapatılmış global rom yüklü. Bu cihazlarda güncelleme yapabilmek için en mantıklı ve basit yöntem;
Güncelleme ✅
sıfırlama ✅
çift hat kayıt ✅
rom yükleme ❌

Ama şuanda çin cihazlar için server kapalı olduğu için bu işlem yapılamamakta. Mutlaka tekrar açılacaktır diye tahmin ediyoruz. Bu şekilde bekleyen bir çok cihaz bulunuyor..

Oyla: Çözüm

NightWala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme ✅
sıfırlama ✅
çift hat kayıt ✅
rom yükleme ❌

Anlıyorum umarım en kısa zamanda hallolur çünkü bu versiyon hyperos'un çok ilkel bi versiyonu olduğundan kötü hissettiriyor

Oyla:

Yelta_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Altay
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
0
Aynı cihaz aynı sürüm aynı şekilde alındı aynı sorunları yaşıyorum, denediniz mi arkadaşın söylediği çözümleri?

Oyla:
Üst Alt