Yardım cihazıma bir türlü custom rom kurulmuyor

rdnar3861

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rdvan
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Teknik
Konular
5
Poco X3 NFC 8/128GB Endonezya versiyon cihazıma corvus os ve arrow os gibi romlar kurmaya çalıştım. gerek bu siteden gerekse bir çok kaynaktan farklı yöntemlerle kurmayı denedim herşey okay. fw yi flashlıyorum ama romları flashlarken hata veriyor kurulmuyor. nedenini araştırıyorum ancak bir türlü çözüm bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Farkli twrp surumleri deneyerek sorunu aşabilirsiniz.

rdnar3861

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rdvan
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Teknik
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farkli twrp surumleri deneyerek sorunu aşabilirsiniz.
selamun aleykum denedim olmadı hem twrp hemde orange
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaslar birde ben fastboot ile stok roma her dondugumde de sona dogru erorr hatası verıyor fakat telefon acılıyor anlamadım bı sıkıntı var bu telefonda

NuhSan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Hocam ne hata verdiğini görebilir miyiz? hata verdiği zaman başka bir telefondan çekip atabilirsibirseniz yardımcı olabiliriz

rdnar3861

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rdvan
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Teknik
Konular
5
Hocam ne hata verdiğini görebilir miyiz? hata verdiği zaman başka bir telefondan çekip atabilirsibirseniz yardımcı olabiliriz
hocam. dediğim gibi öncelikle corvus os yükledim sonra arrow os. ikisinide official olarak indirdim. hatta buradaki linkten de indirip denedim. inanın tüm yöntemleri tek tek denedim. sadece en son romu flashlarken zip corrupt gibi hata veriyor yüklemiyor 2 saniye sonra. romun ismi yazıyor falan. ikisinde de aynı hatayı verdi. şimdi stock rom kurdum mi flash ile rom yüklendi sorunsuz ama en son hata verdi yine flashtool da

rdnar3861

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rdvan
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Teknik
Konular
5
hocam. dediğim gibi öncelikle corvus os yükledim sonra arrow os. ikisinide official olarak indirdim. hatta buradaki linkten de indirip denedim. inanın tüm yöntemleri tek tek denedim. sadece en son romu flashlarken zip corrupt gibi hata veriyor yüklemiyor 2 saniye sonra. romun ismi yazıyor falan. ikisinde de aynı hatayı verdi. şimdi stock rom kurdum mi flash ile rom yüklendi sorunsuz ama en son hata verdi yine flashtool da

Ekli dosyalar

• IMG_20211209_214034.jpg
    IMG_20211209_214034.jpg
    8,9 MB · Görüntüleme: 17

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
bootloader kilidi için verilen bir hata sorun yok yani hocam

NuhSan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Hocamında söylediği gibi unlock işlemi yapmamışsınız/tamamlanmamış, bootloader kilidi hala açık ilk önce onu kapatmalısınız.

rdnar3861

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rdvan
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Teknik
Konular
5
Hocamında söylediği gibi unlock işlemi yapmamışsınız/tamamlanmamış, bootloader kilidi hala açık ilk önce onu kapatmalısınız.
Şuanda stok romu fastboot ile kurdum sorunsuz fakat yükleme tam bittikten sonra hata veriyor fakat yine stok rom yüklenmiş olyoyur yuukarda resmi var şuanda sıkıntım sadece custom rom kuramiyurum zip hatası alıyorum sadece gerek root gerek modül ve gerek fw sıkıntısız yükleniyor sadece rom hatası alıyorum

NuhSan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Şuanda stok romu fastboot ile kurdum sorunsuz fakat yükleme tam bittikten sonra hata veriyor fakat yine stok rom yüklenmiş olyoyur yuukarda resmi var şuanda sıkıntım sadece custom rom kuramiyurum zip hatası alıyorum sadece gerek root gerek modül ve gerek fw sıkıntısız yükleniyor sadece rom hatası alıyorum
cihazina uyumlu TWRP sürümü inidirip onu kurmayı dener misiniz? Custom romları onun üzerinden kurmayı dener misiniz?

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt