- Adım
- Semai
- Cihazım
- Redmi note 8pro
- Konular
- 30
Hocam bunlardan biri olabilir. kernel kurarken hata olursa brick olmaz bootloop olur onda da twrpye girip düzeltilebiliyor. kerneli kurmadan önce twrpden backup kısmına girin boot ve dtbo yu seçip yedekleyin. bootloopa düşerse twrpye girip restore kısmından geri yükleyin düzelirQrkadaşlar cihaz (rn8pro) ben bu cihaza kernelsu root atmak için hangi kerneli yüklemeliyim telefon brick,bootloop vb. Olmadan
Tamam eywallah peki almam gereken başka yedek var miHocam bunlardan biri olabilir. kernel kurarken hata olursa brick olmaz bootloop olur onda da twrpye girip düzeltilebiliyor. kerneli kurmadan önce twrpden backup kısmına girin boot ve dtbo yu seçip yedekleyin. bootloopa düşerse twrpye girip restore kısmından geri yükleyin düzelir
dtbo ve boot yedeği yeterli. Bootloopa düşerse twrp restore kısmından geri yükleyin.Tamam eywallah peki almam gereken başka yedek var mi
Hiçbirini yükleme bunlardan hiçbiri kendi cihazın için değil kernelsu destekli kernel lazım kernelsu kullanabilmen içinTamam eywallah peki almam gereken başka yedek var mi
Hocam arkadaş kendi cihazına uygun kernellerin ekran görüntüsünü bırakmış sandım. İyi farkettinizHiçbirini yükleme bunlardan hiçbiri kendi cihazın için değil kernelsu destekli kernel lazım kernelsu kullanabilmen için
Hocam onlar farklı bir şey içeriği bilmiyorum kernelsuyu yüklemek için kernel lazım ordakiler farklıHocam arkadaş kendi cihazına uygun kernellerin ekran görüntüsünü bırakmış sandım. İyi farkettiniz![]()
O fotoğrafi paylaştiğin telegram kanalında bende varım , bu sabah buldum istediğim kerneli ismi nova KernelsuHocam onlar farklı bir şey içeriği bilmiyorum kernelsuyu yüklemek için kernel lazım ordakiler farklı