Merhaba benim redmi note 12 pro 4g var bunun note 12 modeline bile hyper os 2 geldi benimkine gelcekmi resmi kaynakta yazmıyor cihazım sıfır aldım garantili yazılım atmayı düşünüyorum ama garanti var 2 gelmicekse rom atcam bilen varmı saçmala bak
Ben olsam garantiyi bozar, BL kilidini açar ve Custom rom yüklerdim...Öbür taraftan da gelecek olan güncellemelerle hiç bir şeyin neredeyse değişmeyeceğini söyleyebilirim..nereden mi biliyorum? Sevgili dostum
Koçara hocamdan..kendisinde Mi13 Pro var, aldığında Android 13 vardı, şu an 15...MIUI olarak da sanırım 14 vardı, sonra HyperFOS 1, 2 ve sene sonuna doğru da 3 gelecek....kendisi ile neredeyse her gün olmasa bile, haftada 2-3 kez konuşuyoruz...hocam, ilk aldığınızdan bu yana sayısız güncelleme aldınız, neler değişti diye her seferinde soruyorum, çok ufak tefek bazı değişiklikler olduğunu ama normal kullanıcının bunları fark etmesinin mümkün olmadığını söylüyor....o nedenle kimse güncellemelerden dolayı büyük beklentilere girmesin, kendisi gerek görürse, belki bu konuda bir şeyler ekler...