Soru Cihazım HyperOS 2 Güncellemesi Alacak mı?

alinizzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Note 12 pro 4g.
Konular
1
Merhaba benim redmi note 12 pro 4g var bunun note 12 modeline bile hyper os 2 geldi benimkine gelcekmi resmi kaynakta yazmıyor cihazım sıfır aldım garantili yazılım atmayı düşünüyorum ama garanti var 2 gelmicekse rom atcam bilen varmı saçmala bak

GamerCinarTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çınar Ali
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yok
Konular
6
Merhaba benim redmi note 12 pro 4g var bunun note 12 modeline bile hyper os 2 geldi benimkine gelcekmi resmi kaynakta yazmıyor cihazım sıfır aldım garantili yazılım atmayı düşünüyorum ama garanti var 2 gelmicekse rom atcam bilen varmı saçmala bak
HyperOS 2 alacak ama HyperOS 2.1'den sonra bir daha güncelleme almayacak.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ben olsam garantiyi bozar, BL kilidini açar ve Custom rom yüklerdim...Öbür taraftan da gelecek olan güncellemelerle hiç bir şeyin neredeyse değişmeyeceğini söyleyebilirim..nereden mi biliyorum? Sevgili dostum Koçara hocamdan..kendisinde Mi13 Pro var, aldığında Android 13 vardı, şu an 15...MIUI olarak da sanırım 14 vardı, sonra HyperFOS 1, 2 ve sene sonuna doğru da 3 gelecek....kendisi ile neredeyse her gün olmasa bile, haftada 2-3 kez konuşuyoruz...hocam, ilk aldığınızdan bu yana sayısız güncelleme aldınız, neler değişti diye her seferinde soruyorum, çok ufak tefek bazı değişiklikler olduğunu ama normal kullanıcının bunları fark etmesinin mümkün olmadığını söylüyor....o nedenle kimse güncellemelerden dolayı büyük beklentilere girmesin, kendisi gerek görürse, belki bu konuda bir şeyler ekler...

Üst Alt