Yardım Cihazım hangi romlarla uyumlu

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Windows 10
Telefon Modeli
Bilgisayardan yazdım
Bootloader Kilidi
Kapalı
arkadaşlar GSİ rom yükleyeceğim de hangisi cihazıma uygun nasıl anlayabilinilirim mesela coloros deneyeceüim ama uyumlu olup olmadığını anlayıp ona gör eindireceğim çünkğ intertetrimt kotalı

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
arkadaşlar GSİ rom yükleyeceğim de hangisi cihazıma uygun nasıl anlayabilinilirim mesela coloros deneyeceüim ama uyumlu olup olmadığını anlayıp ona gör eindireceğim çünkğ intertetrimt kotalı

Bu tür durumlarda sistem alanınızın büyüklüğü ile cihazınıza ait kernel dosyalarının durumu önemli. Gsi indirdiniz. Sistem alanınızdan büyük bir img dosyası ise maalesef img dosyası yükleme esnasında hata verecektir. Bu yüzden genelde diğer cihazların gsi dosyası bizim cihaza uymaz. Diğer unsur ise, cihazımıza ait kernel dosyası gerekecektir. Tabi vendor img dosyasını saymıyorum. O zaten kesin olmalı. Tüm img dosyalarını uydurduktan sonra twrp üzerinden yükleriz. Genelde çoğu özellik çalışmaz. Sorunsuz olanlar pixel gsi leri olur, çünkü saf haldedirler. Coloros gibi gsiler oynanmış olmaları ve cihaza has bir çok değişiklik yaptığı için cihaz açılsada çok hatalar içerir. Mi a2 gibi saf android olan bir cihaz ile defalarca denemeler yapmıştım. One plus, pixel, motorola gibi cihazların gsi lerini kurmuştum. Color os bir sürümde açabildim. Ama çok hantal ve hatalar vardı. Samsung gibi cihazların gsileri büyük oluyor. Cihazın sistem alanına sığmıyor.

Oyla:
Üst Alt