Çözüldü Cıhazım Fastboot Gırmıyor ?

batuozalp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 9T, MIX 2S
Meslek
Paramedik
Konular
14
Arkadaslar hayırlı aksamlar,

Telefonuma rom atarken bı anda kapandı ve sıyah ekranda kaldı. Telefon buyuk ıhtımalle brıck oldu deım ve edl kablosu ıle 9008ı drıver olarak gosterdm ancak flash atarken telefonu com3 görmesıne ragmen flash atmıyor telefonda hıcbır kıpırtı yok. kırmızı led mı yazısı v.b Ancak telefon flash ekranına gelıyor aygıt yonetıcısı 9008 olarak goruyor. PC wın10 64 gb telefon 5s 128 twrp yuklu . bu gune kadar yuzlerce rom yukledım ettım ama bu sorunu cozemeım yardm beklıyorum

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Arkadaslar hayırlı aksamlar,

Telefonuma rom atarken bı anda kapandı ve sıyah ekranda kaldı. Telefon buyuk ıhtımalle brıck oldu deım ve edl kablosu ıle 9008ı drıver olarak gosterdm ancak flash atarken telefonu com3 görmesıne ragmen flash atmıyor telefonda hıcbır kıpırtı yok. kırmızı led mı yazısı v.b Ancak telefon flash ekranına gelıyor aygıt yonetıcısı 9008 olarak goruyor. PC wın10 64 gb telefon 5s 128 twrp yuklu . bu gune kadar yuzlerce rom yukledım ettım ama bu sorunu cozemeım yardm beklıyorum
Mi flash ekranından ekran görüntüsü atarmısınız hatamı veriyor rom atarken?

batuozalp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 9T, MIX 2S
Meslek
Paramedik
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miflash ekranında "Try in Phone reset" hatası veriyor hocam. Aksam tekrar denicem. O zmaan ekran görüntüsü alırım. Bide aklıma şu geldi fastboota iş yerindeki Windows 7 ile girip adb den cmd ile "fastboot devices" yapıp fastboota sokmaya çalışıcam. Brick olsa pc hiç görmez diyorum çünkü pc 9008 olarak görüyor mi flash uygulaması da com3 olarak görüyor telefonu ama telefonda gram tepki yok ne ledlerde ne de tuş kombinasyonlarinda. Bakalım umarım çözülür...
[doublepost=1522302852,1522297610][/doublepost]
Evet hocam şukür telefondan görüntü aldım.MiFlash uygulamasını değiştirdim iş yerindeki pc ile denedim telefon son sürümü flaşladım ve açıldı.Şükür.Hemen TWPR atıp başka romlar denemeye devam :D Bu işin heyecanı böyle oluyor tam diyorum telefon bozuldu sonra çözümünü buluyorum. Sağolun yardımlar için

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    79,7 KB · Görüntüleme: 15

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Miflash ekranında "Try in Phone reset" hatası veriyor hocam. Aksam tekrar denicem. O zmaan ekran görüntüsü alırım. Bide aklıma şu geldi fastboota iş yerindeki Windows 7 ile girip adb den cmd ile "fastboot devices" yapıp fastboota sokmaya çalışıcam. Brick olsa pc hiç görmez diyorum çünkü pc 9008 olarak görüyor mi flash uygulaması da com3 olarak görüyor telefonu ama telefonda gram tepki yok ne ledlerde ne de tuş kombinasyonlarinda. Bakalım umarım çözülür...
[doublepost=1522302852,1522297610][/doublepost]
Evet hocam şukür telefondan görüntü aldım.MiFlash uygulamasını değiştirdim iş yerindeki pc ile denedim telefon son sürümü flaşladım ve açıldı.Şükür.Hemen TWPR atıp başka romlar denemeye devam :D Bu işin heyecanı böyle oluyor tam diyorum telefon bozuldu sonra çözümünü buluyorum. Sağolun yardımlar için
Cihazınız EDL 9008 moduna girmiş EDL moduna giren cihaz her hangi bir tepki vermiyebiliyor aygıt yöneticisinde 9008 com4 şeklinde gözükür 64 bit mi flash ve 64 bit işletim sisteminde rom atılıp sorun çözülebililiyor. Ayrıca fastboot devices (cihazın fastboot modda olması lazım) komutu adb cihazı görüp görmediğini görmemizi sağlayan kod. :)

Üst Alt