Yardım CİHAZIM BRİCK OLDU. Lütfen yardım edin😢

odane2005

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Note 8 pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
GLOBAL android 10
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün cihazıma Magisk modülü yükledim ve cihaz brick oldu bunun bir eşek şakası olduğunu sonradan sms olarak attılar. modülün içinde magiskboot tool diye birşey varmış cihaz boot etmiyor redmi yazısı gelip gelip gidiyor. Asıl sorunum ise cihazın mi kilidi kapandı ne room yükleyebiliyorum ne fastboot ile birşey flashlayabiliyorum. XioamimiTool ile room yüklemeye çalıştığım zaman %100 olunca hata veriyor ve cihaz reboot ediyor ve gene recovery moda atıyor yardımcı olursanız sevinirim.😢😢😢😢😢

cihazımın brick olmasına neden olan dosyayı aşağıya ekledim.

Ekli dosyalar

• Flashlanan ve cihazımı brick eden dosya.zip
    2,2 MB · Görüntüleme: 14
Moderatör tarafında düzenlendi:

Snowhound1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cengiz deniz
Cihazım
REDMİ Mİ 11LİTE
Meslek
YAZILIM
Konular
2
BOOTLOADER KİLİDİNİ KAPATMAN KÖTÜ OLMUŞ

Oyla:

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün cihazıma Magisk modülü yükledim ve cihaz brick oldu bunun bir eşek şakası olduğunu sonradan sms olarak attılar. modülün içinde magiskboot tool diye birşey varmış cihaz boot etmiyor redmi yazısı gelip gelip gidiyor. Asıl sorunum ise cihazın mi kilidi kapandı ne room yükleyebiliyorum ne fastboot ile birşey flashlayabiliyorum. XioamimiTool ile room yüklemeye çalıştığım zaman %100 olunca hata veriyor ve cihaz reboot ediyor ve gene recovery moda atıyor yardımcı olursanız sevinirim.😢😢😢😢😢

cihazımın brick olmasına neden olan dosyayı aşağıya ekledim.

telegramdan bana ulaşıp yardımcı olacak biri varsa Kullanıcı adım : @TRroser
Sakin ol bi bardak soğuk su iç kendine gel hocam dert ettiğin şeye bak ya mediatek kullaniyoz biz herseyin kolayi var 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle bu linkteki dosyayı indir.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Bu videodaki adimlari uygula bootloader kilidini süre beklemeden hızlıca aç sonra fastbootla istediğin romu kur

Oyla:
Üst Alt