- Adım
- Eyup
- Cihazım
- Lg g2
- Konular
- 8
bootloader Kilidi açtım twrp yükledim ve romu flashladım Reboot dedim miui simgesi çıktı söndü kapalı ekran oldu ne yapmam lazım
cihazda herhangi bir tepki yokmu biraz detay verebilirmisiniz.bootloader Kilidi açtım twrp yükledim ve romu flashladım Reboot dedim miui simgesi çıktı söndü kapalı ekran oldu ne yapmam lazım
ekran görüntüsü atma şansınız varsa görüntü atın baklaım yoksa kurulum ekranın gelmesini bekleyin.Reboot dedim işte mi simgesi çıktı sonra ekran kapandı işte beklesemmi 5 10dk acaba napsam
[doublepost=1510863431,1510863412][/doublepost]Mi simgesi çıkıyor 2 kere sonra sönüyorekran görüntüsü atma şansınız varsa görüntü atın baklaım yoksa kurulum ekranın gelmesini bekleyin.
mi flash ile tekrar fastboot modda rom kurulumu yapınız 64 bit bir sistemde linkte verdiğim mi flashı kullanın.[doublepost=1510863431,1510863412][/doublepost]Mi simgesi çıkıyor 2 kere sonra sönüyor
sanırım cihazınız Mİ6 evet linkte verdiğim romları kuracaksınız mi flash ile bir beta diğeri kararlı rom istediğinizi kurabilirisniz.Stockrom mu kurcam hocam
Anlayamadım da biraz daha açar mısınız pc üzerinden mi custom rom kuracagımTwrp flashladıktan sonra, rom kurmadan önce Wipe kısmından; Format data yaparak Hafızayı komple formatladınız mı? Eğer yapmadıysanız, hafızaya komple format atıp, Sonra PC üzerinden Cihaza Rom atın (Cihaz Twrp içerisindeyken).
Not: Cihaz Twrp üzerindeyken PC'den cihaz hafızasını görebildiğinize emin olun, daha sonra format data işlemini gerçekleştirin.
Bu şekilde Hafızayı komple formatladıktan sonra romu kurun.
Dediğin limki 2 kez indirdim arşivden çıkarırken hata veriyor maalesefsanırım cihazınız Mİ6 evet linkte verdiğim romları kuracaksınız mi flash ile bir beta diğeri kararlı rom istediğinizi kurabilirisniz.
Kararlı rom
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Beta Rom
Mi flash İle fastboot modda rom yükleme
Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu
sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyorsanırım cihazınız Mİ6 evet linkte verdiğim romları kuracaksınız mi flash ile bir beta diğeri kararlı rom istediğinizi kurabilirisniz.
Kararlı rom
Beta Rom
Mi flash İle fastboot modda rom yükleme
Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu