Yardım Cihazı satıcağım yardım lütfen

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
Arkadaşlar eu rom 9.6.27 kurdum bl kilidim açık ama cihazı satıp redmi note 7 geçeceğim 2 aylık henuz daha bl kilidini kapatıp global romu nasıl yüklüyebilirim? Birde bl kilidini kapatsam başvursam tekrar 15 günmü bekliceğim ve globalın en kararlı ve stanil sürümü hangisi?

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
10 Mart 2018
Konular
188
Arkadaşlar eu rom 9.6.27 kurdum bl kilidim açık ama cihazı satıp redmi note 7 geçeceğim 2 aylık henuz daha bl kilidini kapatıp global romu nasıl yüklüyebilirim? Birde bl kilidini kapatsam başvursam tekrar 15 günmü bekliceğim ve globalın en kararlı ve stanil sürümü hangisi?
Evet ama gün değişkenlik gösteriyor

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
10 Mart 2018
Konular
188
Pardon hocam tekrar beklemenize gerek aynı cihazsa
Cihaz ilk geldiğinde bl kapalı ve global rommu yüklüydü

Oyla:

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20

Öncelikle bootloader kilidini kapatabilirsiniz. Şu an Global Stable sürüm için en günceli 10.3.2.0. Hem bl kilidini kapatma, hem de güncel kararlı sürüme geçmek için Mi Flash Tool'u kullanabilirsiniz. Fastboot üzerinden aşağıdaki görselde 1 numaralı yere fastboot yazılımının yolunu gösterip, 2 numaralı yerde de işaretli olan seçeneği seçerseniz hem global stable sürüme geçer hem de bl kilidini kapatmış olursunuz.

Ekli dosyalar

• InkedEkran Alıntısı_LI.jpg
    InkedEkran Alıntısı_LI.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 24
Oyla:

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle bootloader kilidini kapatabilirsiniz. Şu an Global Stable sürüm için en günceli 10.3.2.0. Hem bl kilidini kapatma, hem de güncel kararlı sürüme geçmek için Mi Flash Tool'u kullanabilirsiniz. Fastboot üzerinden aşağıdaki görselde 1 numaralı yere fastboot yazılımının yolunu gösterip, 2 numaralı yerde de işaretli olan seçeneği seçerseniz hem global stable sürüme geçer hem de bl kilidini kapatmış olursunuz.
teşekkürler hocam twrp felan komple gidicek değil mi? Birde ben istediğim sürümü kurabilirmiyim bu miflashtoolda
Pardon hocam tekrar beklemenize gerek aynı cihazsa
Cihaz ilk geldiğinde bl kapalı ve global rommu yüklüydü
evet hocam migrosdan aldım sonra bu rom root işine sardim :D şimdide cihazı satıp note 7almak icin sifirlayip vericeğim satacağim kişi böyle rom root bilmiyor kendi rica etti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Brick olmaz değilmi reis

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
10 Mart 2018
Konular
188
teşekkürler hocam twrp felan komple gidicek değil mi? Birde ben istediğim sürümü kurabilirmiyim bu miflashtoolda
evet hocam migrosdan aldım sonra bu rom root işine sardim :D şimdide cihazı satıp note 7almak icin sifirlayip vericeğim satacağim kişi böyle rom root bilmiyor kendi rica etti

Brick olmaz değilmi reis
Olmaz hocam o çin cihazlar için geçerli

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129

Brick olmaz değilmi reis
Cihazının kutusunu kontrol et global cihaz mi çin cihazı mi çin ise yapma brick olur

Oyla:
Üst Alt