Cihazı buldaki konum sorunu

sonersay35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
soner
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
Arkadaşlar merhaba. Mi Cloud içerisindeki cihazımı bul uygulamasında cihaz konumunu yalnış yerde gösteriyor sürekli fakat google ve hava durumu için durum aynı değil orada olması gerektiği gibi ve doğru şekilde gösteriyor xiaomi mi5 8.1.4 kararlı sürüm kullanıyorum aynı sorunu yaşayan var mıdır veya çözümünü bilen var mıdır ?

ajanblue

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fvgfd
Cihazım
mi5
Konular
6
Arkadaşlar merhaba. Mi Cloud içerisindeki cihazımı bul uygulamasında cihaz konumunu yalnış yerde gösteriyor sürekli fakat google ve hava durumu için durum aynı değil orada olması gerektiği gibi ve doğru şekilde gösteriyor xiaomi mi5 8.1.4 kararlı sürüm kullanıyorum aynı sorunu yaşayan var mıdır veya çözümünü bilen var mıdır ?
evet orj miui ,benim telefonumu 3-4 km uzaktaki diğer mahallede gösteriyordu..eu rom yükleyip bir test edin hocam

Mi6-istanblue

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atilla
Cihazım
Mi6 64 gb
Konular
0
Arkadaşlar mi 6 cihazım konum bulamıyorum. MIUI 9.5.8 versiyonun ayrıca bu rom yükleme de nedir ?

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Ayarlar> Ek ayarlar> Gizlilik> Konum> Konum erişimi> Yüksek doğruluğu seçip bir daha dener misiniz.

Eğer o seçenek zaten seçiliyse cihazı bul özelliğini kapatın, telefonu yeniden başlatın, ardından gps'i açıp cihazı bul'u aktif edip tekrar deneyin.

Mi6-istanblue

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atilla
Cihazım
Mi6 64 gb
Konular
0
Sn.Iggy Azalea
Dediklerinizi yaptım ve sorun çözüldü,her şey bir restart a bakmış.Tesekkurler