hocam şarj aleti ile pcye bağladım.Fakat sadece fotoğrafları görüyor.Ses dosyalarını görmüyor.USB, Bluetooth, Drive, MediaFire ve daha yüzlerce seçenek mevcut.
En basiti USB ile bağlayıp dosya aktarımı yapabilirsiniz.
diğer kişiden qr kodunu göndermesini isteyin diyorShareMe uygulamasının Ftp özelliğiyle de aktarabilirsiniz yada Dosya yöneticisinin farketmez.
diğer kişiden qr kodunu göndermesini isteyin diyor
mi hesabıyla mı oturum açacağım?Dosya yönetici sağdaki üç noktaya basınca Ftp ye giriyorsunuz sunucuyu başlat diyeceksiniz bunu deyince kullanıcı adı ve şifre girmenizi ister güvenli olması için ayarlardan anonim olarak oturum aç deyip giriş yapabilirsiniz. ShareMe uygulamasında da gene soldaki üç çizgiye tıklayıp bilgisayara bağlan diyeceksiniz şifreli veya şifresiz olarak bağlantı kurup kurmayacağınızı sonacak güvenli değili seçip devam edin çıkan ftp adresini işletim sisteminizdeki dosya gezgininin satır boşluğuna yazıp enterlayın cihaz içeriğine bağlanacaktır. qr kod dediğiniz olay başka bu şekilde qr kod felan sormuyor hocam.
mi hesabıyla mı oturum açacağım?
hocam dediğinizi yaptım fakat pcdeki dosyalardan ses kayıtlarını bulamıyorumMi hesabı ile oturum açmanıza gerek yok hocam.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız