Yardım Cihazda direnc imei vardi ama bilmeden sifirlamislar, recovery ekranda takilmis cikmiyor

nerox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi12 8/256
Konular
1
redmi 12 cihaz 256gb modeli. 2 yildan fazla suredir direnc ile kullaniliyordu ama bazi problemler yasamis kullanicisi sonra da resetlemis acilmiyor. androidle orta duzeyde ilgiliyim ama bilgisayar tarafinda fazlasiyla bilgi sahibiyim. bu konuda onerebileceginiz cozum var midir? imei gitmis midir veya bu ekrandan cikabilmek icin sifirdan rom mu atmak gerekir. bunun sonucunda mevcuttaki imei yine kullanilir durumda midir? tesekkurler

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
NVDATA hatası ile recovery ekranında kalıyorsa imei silindiği için böyledir. IMEI atılması gerekiyor.

nerox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi12 8/256
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
NVDATA hatası ile recovery ekranında kalıyorsa imei silindiği için böyledir. IMEI atılması gerekiyor.
evet o sekilde kaliyor. peki buna tekrar direnc mi atmak lazim. siz yapiyor musunuz oneriniz var midir

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Direnç falan yoktur o cihazda siz yanlış biliyorsunuz. Dirençsiz imei atılıyor onlara. Biz uzak bağlantı ile hallederiz isterseniz. Bir daha bu hataya düşmez. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

Üst Alt