Yardım Cihazda 4.5g aktif etme

yakup1349

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note 10 lite
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
45
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui eu global beta
Telefon Modeli
Mi 5s plus
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba değerli forum üyeleri mi 5s plus cihazım var servis sağlayıcım Vodafone cihazda 4.5g aktif etmek istedim fakat karşıma şöyle bir uyarı çıktı
Hayatınız 4.5g destekli fakat cihazınız desteklemiyor gibi bir uyarı bu sorunu nasıl aşabilirim ?

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Merhaba değerli forum üyeleri mi 5s plus cihazım var servis sağlayıcım Vodafone cihazda 4.5g aktif etmek istedim fakat karşıma şöyle bir uyarı çıktı
Hayatınız 4.5g destekli fakat cihazınız desteklemiyor gibi bir uyarı bu sorunu nasıl aşabilirim ?
Hayatınız derken simkartınız heralde hocam clap~~haha--
Vodafone da böyle sorun oluyor. Aynı sorunu bende yaşayıp müşteri hizmetleri ile görüştüm Xiaomi marka cihazları Vodafone altyapısında olmadığından cihazınız desteklese bile desteklemiyor uyarısını verdiğini belirtip arıza kayıdı oluşturdular ve birkaç gün içinde sorun çözüldü. 542 Müşteri hizmetlerini arayıp aynı işlemi yapın lütfen clap~~
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

yakup1349

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note 10 lite
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayatınız derken simkartınız heralde hocam clap~~haha--
Vodafone da böyle sorun oluyor. Aynı sorunu bende yaşayıp müşteri hizmetleri ile görüştüm Xiaomi marka cihazları Vodafone altyapısında olmadığından cihazınız desteklese bile desteklemiyor uyarısını verdiğini belirtip arıza kayıdı oluşturdular ve birkaç gün içinde sorun çözüldü. 542 Müşteri hizmetlerini arayıp aynı işlemi yapın lütfen clap~~
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
peki hocam konuyla alaklı olamaycakta ben cihazıma miu pro golabal beta rom kurmak istiyorum fakat link bulamadım link paylaşabilirmisiniz bana

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
peki hocam konuyla alaklı olamaycakta ben cihazıma miu pro golabal beta rom kurmak istiyorum fakat link bulamadım link paylaşabilirmisiniz bana
Mi5s Plus için

Oyla:
Üst Alt