Yardım Cihaz Sınırını Aştiniz Uyarısı ?

alperta54

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ADİL ALPEREN
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11
Telefon Modeli
Xiamio Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Redmi Note 9 Pro kullanıyorum , ilk kurulum sonrası YouTube premium ve Netflix uygulamalarimdan video indirme yapabiliyordum , daha sonra geliştirici ayarlarından en küçük genişlik ayarını 900dp yaptım ve telefon sıfırlama modu gibi bir yerden yeniden başlattı bende sıfırladım , cihaza bu uygulamari tekrar kurdugumda bu sefer indirme yaparken basliktaki hatayı aldım , yardımcı olabilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim .

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Telefonu her sıfırladığınızda yeni bir kimlik alır. Bu tür uygulamalarda hesabınoza yeni bir cıhazdan giriş yapmış gibi görür.
İlgili uygulamalara ait hesaplarınızdan bağlı cihazların oturumunu kapatıp kaldırın.

Örneğin google hesap ayarlarında > Güvenlik sekmesi altında bağlı cihazlarınızı bulabilirsiniz.

Oyla:

alperta54

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ADİL ALPEREN
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu her sıfırladığınızda yeni bir kimlik alır. Bu tür uygulamalarda hesabınoza yeni bir cıhazdan giriş yapmış gibi görür.
İlgili uygulamalara ait hesaplarınızdan bağlı cihazların oturumunu kapatıp kaldırın.

Örneğin google hesap ayarlarında > Güvenlik sekmesi altında bağlı cihazlarınızı bulabilirsiniz.
Yaptım hocam , hepsinden çıkış yaptım ama yine aynı

Oyla:
Üst Alt