Yardım Cihaz sertifikasız gözüküyor

ajajjqjauahwqj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baron
Cihazım
3310
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ 12.5
Telefon Modeli
Redmi Note 10S
Bootloader Kilidi
Kapalı
Redmi Note 10S cihazıma eu rom yükledim tavsiye ediliyor diye. Sonra BL kilidini kapattım ama hala sertifikasız gözüküyor. Root yok ya da TWRP.

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
1
Hangi sertifikada bahsediyorsunuz hocam, Google sertifikası ise sertifika alabiliyorsunuz ama widevine ise cihazınızda nasıldır bilmiyorum. Her ikisi de forumda paylaşılmıştır öncesinde

Oyla:

ajajjqjauahwqj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baron
Cihazım
3310
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi sertifikada bahsediyorsunuz hocam, Google sertifikası ise sertifika alabiliyorsunuz ama widevine ise cihazınızda nasıldır bilmiyorum. Her ikisi de forumda paylaşılmıştır öncesinde
Sadece CTS profile match false. Nasıl alacağım sertifikayı cihazı google'ın kendi sitesinden ID ile kayıt ettirdim ama hala sertifikasız diyor. Bu arada cihaz kaçak değil resmi cihaz

Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
12
Sadece CTS profile match false. Nasıl alacağım sertifikayı cihazı google'ın kendi sitesinden ID ile kayıt ettirdim ama hala sertifikasız diyor. Bu arada cihaz kaçak değil resmi cihaz
Nerden baktınız cts profile kısmına

Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
12
Magiskte modül olarak bunu kurun sertifikalı görünür cihaz

Ekli dosyalar

• safetynet-fix-v2.3.1.zip
    93 KB · Görüntüleme: 3
Oyla:

İhsan Taha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İhsan Taha
Cihazım
Redmi s2
Konular
18
Safetynet uygulaması indirdim. Neyse ben cihazı rootladım da nasıl safetynet'i fixleyebilirim
Safetynet uygulaması indirdim. Neyse ben cihazı rootladım da nasıl safetynet'i fixleyebilirim

Magiskte modül olarak bunu kurun sertifikalı görünür cihaz
Eğer bunla yapamazsaniz alta yazıyorum nasıl yapılacağını
Safetynet uygulaması indirdim. Neyse ben cihazı rootladım da nasıl safetynet'i fixleyebilirim.
Magiske girin - sağ üst köşeden ayarlara girin - magisk hide etkinleştirin - sonra Google play'in uygulama bilgilerine girin- önce tüm verilerini sil- sonra güncelleştirmeleri kaldırın diyin- bu adımdan sonra hızlıca telefonunuzu reboot system yapın(veriler ve güncelleştirmeleri silince hızlıca yapmaniz gerekir) ilk başta Google Play ilk sürümünde olduğu için sertfika göstermez ama arama çubuğuna Netflix yazıp çıkıyorsa Tebrikler sertifikalıdir (aosp tonların neredeyse hepsinde çalışıyor bu yöntem kendim denediğimden biliyorum)
Bazen hızlı yapmadigimizdan sertfika olmuyor adımları en baştan tekrar edin (Not! Adımları tekrarlamadan önce Google Play kendini son sürüme güncellemesi gerekir- peki neden? Uygulama bilgilerinde güncelleştirmeleri kaldır yazısı çıkması için
Biraz fazla yazdım kusura bakmayın 😄

Oyla:
Üst Alt