Çözüldü Cihaz Sertifikalı Değil

Rüzocux

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüzgar
Cihazım
Redmi note 6 ro
Konular
77
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu 13.0.4
Telefon Modeli
mi note 10 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar,
Eu rom kullanıyorum. Cihazım eskiden sertifikalı idi. Bir anda cihaz sertifikasız oldu. Twrpden cihazı sıfırladım ama buna rağmen hala sertifikasız. Bl kilidi açık eskiden cihaz sertifikalı iken sertifikanın bir an gitmesini anlayamadım.

Forumdaki her konuyu denedim hala çözüm bulamıyorum. Globale geçip o şekilde Bl kilidini kapatın diyebilirsiniz ama eu romdan memnunum sadece bu sıkıntıya sahibim.

Çözüm
hocam prefences manager programını play store'dan indirin üstteki 3 noktadan sistem uygulamalarını göster deyin, google play store'u bulun finsky menüsü içerisinde google play certificate menüsünde false işaretlidir onu true yapın play store'u durdurun yeniden açın olacaktır bir kaç kez denemek gerekir ancak başrılı oluyor safetynet modülü olarak da PlayIntegrityFix'i magisk ile yükleyin kdragon safety net varsa onu kaldırın önce

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Merhabalar,
Eu rom kullanıyorum. Cihazım eskiden sertifikalı idi. Bir anda cihaz sertifikasız oldu. Twrpden cihazı sıfırladım ama buna rağmen hala sertifikasız. Bl kilidi açık eskiden cihaz sertifikalı iken sertifikanın bir an gitmesini anlayamadım.

Forumdaki her konuyu denedim hala çözüm bulamıyorum. Globale geçip o şekilde Bl kilidini kapatın diyebilirsiniz ama eu romdan memnunum sadece bu sıkıntıya sahibim.
Safetynet fix modülleri işe yaramadı mı?

Oyla:

Rüzocux

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüzgar
Cihazım
Redmi note 6 ro
Konular
77
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Safetynet fix modülleri işe yaramadı mı?
Cihaz rootlaninca bu sefer McDonald's uygulamasının güvenliğine takılıyor. Magiskden McDonald'sı gizlememin hiçbir faydası yok. Her türlü fark ediyor.

Oyla:

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
21
Merhabalar,

Magisk ayarlara girin, oradan Zygiski aktif edin, Reddetme Listesini Zorlayı aktif edin, sonra Reddetme Listesini Yapılandır kısmından McDonald's uygulamasını bulun fakat yanındaki tiki işaretlemeden önce uygulamanın üzerine basın sonra tike tıklayın ki tüm McDonald's uygulamasını seçebilsin, bunu yaptıktan sonra Universal SafetyNet Fix modülünü kurun, cihaz sertifikalı değil hatası için ise google playin önce önbelleğini temizleyin sonra da güncellemeleri kaldır deyip telefonu yeniden başlatın. Bu işlemi yaparken hızlı olun. Telefon açıldığında bu sorundan kurtulmuş olacaksınız.

Oyla:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Cihaz rootlaninca bu sefer McDonald's uygulamasının güvenliğine takılıyor. Magiskden McDonald'sı gizlememin hiçbir faydası yok. Her türlü fark ediyor.
Magisk yerine kernelsu yöntemini deneyin

Oyla:

Rüzocux

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüzgar
Cihazım
Redmi note 6 ro
Konular
77
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magisk ayarlara girin, oradan Zygiski aktif edin, Reddetme Listesini Zorlayı aktif edin, sonra Reddetme Listesini Yapılandır kısmından McDonald's uygulamasını bulun fakat yanındaki tiki işaretlemeden önce uygulamanın üzerine basın sonra tike tıklayın ki tüm McDonald's uygulamasını seçebilsin, bunu yaptıktan sonra Universal SafetyNet Fix modülünü kurun, cihaz sertifikalı değil hatası için ise google playin önce önbelleğini temizleyin sonra da güncellemeleri kaldır deyip telefonu yeniden başlatın. Bu işlemi yaparken hızlı olun. Telefon açıldığında bu sorundan kurtulmuş olacaksınız.
Sonuç hala aynı. Değişmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Magisk yerine kernelsu yöntemini deneyin
Biraz daha açar mısınız ?

Oyla:

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
21
Sonuç hala aynı. Değişmedi.

Biraz daha açar mısınız ?
O zaman şöyle yapalım hocam, universal SafetyNet Fix MOD var, diğerini kaldırıp telefonu yeniden başlatıp modlusunu kurup yukarıda yazdığım şekilde yineden deneyin olacaktır.

Oyla:

esgalci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Esen
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Bilgisayar Mühend.
Konular
11
Magisk delta kurun zygisk aktif edip magisk hide ile gizleyin çözülür

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
hocam prefences manager programını play store'dan indirin üstteki 3 noktadan sistem uygulamalarını göster deyin, google play store'u bulun finsky menüsü içerisinde google play certificate menüsünde false işaretlidir onu true yapın play store'u durdurun yeniden açın olacaktır bir kaç kez denemek gerekir ancak başrılı oluyor safetynet modülü olarak da PlayIntegrityFix'i magisk ile yükleyin kdragon safety net varsa onu kaldırın önce

Oyla: Çözüm

Rüzocux

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüzgar
Cihazım
Redmi note 6 ro
Konular
77
O zaman şöyle yapalım hocam, universal SafetyNet Fix MOD var, diğerini kaldırıp telefonu yeniden başlatıp modlusunu kurup yukarıda yazdığım şekilde yineden deneyin olacaktır.
Yok hocam maalesef bu da işe yaramadı.

Hocam çok teşekkür ederim sonunda sorunu çözdüm.

Oyla:
Üst Alt