Yardım Cihaz Sertfikalı Değil Hatası

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu 13.0.10.0(RGKMIXM) Stabil A11
Telefon Modeli
Redmi Note 11
Bootloader Kilidi
Açık
miui 14 a13 eu'dan miui 13 a11 euya geçtim fastboot temiz kurulumla ama cihaz sertfikalı değil diyor google play. cihazdan root erişimi yok bende internette bakındım ve device id uygulamasından framework kodu alıp google android uncertified sitesinde kayıt ettirdim ve daha sonra google play ve google play hizmetlerinin verilerini temizleyip cihazı yeniden başlattım şimdi cihazın sertfikalı olup olmadığı yazmıyor en altta google play sürümü var normalde onun altında oluyordu. doğru bir şekilde yapmışmıyım yoksa root gerektirmeyen başka yolları varmı?

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Eu romlar genellikle sertifikasız. Rootsuz bir çözümü yok sanırım.

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eu romlar genellikle sertifikasız. Rootsuz bir çözümü yok sanırım.
Hocam bundan önce miui 13 a12 eu ve miui 14 a13 eu kullandım son 1 hafta içerisinde. onlarda sertfikalıydı ama miui 13 a11de değil.

Oyla:

sivenzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
17
Hocam bundan önce miui 13 a12 eu ve miui 14 a13 eu kullandım son 1 hafta içerisinde. onlarda sertfikalıydı ama miui 13 a11de değil.
Bootloader kapat düzelir herhalde gerektiğinde geri açarsın beklemene gerek yok zaten

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
miui 14 a13 eu'dan miui 13 a11 euya geçtim fastboot temiz kurulumla ama cihaz sertfikalı değil diyor google play. cihazdan root erişimi yok bende internette bakındım ve device id uygulamasından framework kodu alıp google android uncertified sitesinde kayıt ettirdim ve daha sonra google play ve google play hizmetlerinin verilerini temizleyip cihazı yeniden başlattım şimdi cihazın sertfikalı olup olmadığı yazmıyor en altta google play sürümü var normalde onun altında oluyordu. doğru bir şekilde yapmışmıyım yoksa root gerektirmeyen başka yolları varmı?
Hocam rootlayin safetynet ile geçersiniz.Diye düşünüyorum.Hem root ayricaliklarinida kazanırsınız ama yinede
Ayrıca yaptıklarımız yeterli gibi
H.kadioglu

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11