Yardım Cihaz Şarjda Isınması

Şahin GK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sahin
Cihazım
Xioami mi9
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Normal
Telefon Modeli
Mi8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Telefon mi8 pro şarjda aşırı ısınmaya başladı sebebi ne olabilir

abdulbakidrs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Evet belli bir seviyeye kadar yüksek akım kullanıp şarj ettiği ve havaların sıcaklığı dolayısıyla da ısıyı transfer edeceği soğuk bir yer olmadığı için ısınması normal ancak siz yine de telefon şarjdayken açık bırakıyorsanız mobil verinizi kapatın ve olabildiğince oynamamaya bakın. Şarja takmadan 15 dakika önce de işlerinizi bitirip cihazın soğumasını bekleyip takarsanız bir sorun olacağını düşünmüyorum. "Aşırı" ısıdan kastınız cidden fazla bir ısınma varsa servis ile görüşmeyi deneyin, normal değerleri bilmiyorum ancak "ısınıyor" dediğiniz anda bir sıcaklık ölçümü yapıp sonucu buraya atarsanız arkadaşlar yardımcı olacaktır sanırım.

Oyla:

Şahin GK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sahin
Cihazım
Xioami mi9
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüklenen rom dan vs olabilirmi ? Telefon bı ara brick olmuştu düzeltildi fakat ısınma so

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Yüklenen rom dan vs olabilirmi ? Telefon bı ara brick olmuştu düzeltildi fakat ısınma so
Kapalı şekilde şarj edin hocam çok sıkıntı ediyorsanız. Isınma çok az oluyor. abdulbakidrs hocam her şeyi söylemiş zaten :) Abartı bir sıcaklık değilse problem etmeyin. Hızlı şarj desteklemeyen ama orjinal bir şarj kullanıp deneyin ısınma daha düşükse hızlı şarjdan dolayı normal bir durum yani.

Oyla:
Üst Alt