Yardım cihaz rom sonrası miui yazısında kalıyor.

Ferhatsroned

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
K20pro
Konular
2
Rom yüklemeye çalışırken sanırım bi yerde hata yaptım çünkü ne yükleme çalıştığım romu yükleyebildim ne de başka bi rom yükleyebiliyorum. Her defasında format data yapıp 4 wipe yaparak yüklemeye çalışıyorum ama yükleyemiyorum, telefon miui yazısına kadar açılıyor sonra orda kalıyor. Uzun sürüyor açılması biliyorum ama her yüklediğimde yarım saat bir saat bekliyorum telefon miui yazısında kalıyor. Forumda bi çok yöntem var bakıp denedim ama sonuç aynı. yardım edebilecek var mı acaba? şimdiden teşekkürler.

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
Cihazınız modeli nedir
Bl kilidi açık mı
Eger Bl kilidi açıksa rom yükleyebilirsiniz
Mi Flash ile rom yükleyebilirsiniz

Oyla:

Ferhatsroned

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
K20pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız modeli nedir
Bl kilidi açık mı
Eger Bl kilidi açıksa rom yükleyebilirsiniz
Mi Flash ile rom yükleyebilirsiniz
Cihaz k20pro Bl açık orangefoxtan temiz kurulum yapıyorum ama sürekli aynı sonuç. Mi flash ten rom yüklemedim daha önce ve kullandığım pc windows10 sıkıntı çıkabiliyor driverları kendi yüklediği için diye birşeyler okudum o yüzden denemek istemedim. tek çözüm bu mudur ? teşekkürler bu arada

Oyla:

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
Cihaz k20pro Bl açık orangefoxtan temiz kurulum yapıyorum ama sürekli aynı sonuç. Mi flash ten rom yüklemedim daha önce ve kullandığım pc windows10 sıkıntı çıkabiliyor driverları kendi yüklediği için diye birşeyler okudum o yüzden denemek istemedim. tek çözüm bu mudur ? teşekkürler bu arada
Bende win 10 var. Her zaman öyle rom atıyorum. Sıkıntı çıkmıyor.
Zaten iki driver var
Biri olmazsa diğeri olur.
Clean all deyin
Clean all and lock isaretlemeyin
Ona dikkat edin lütfen

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Rom yüklemeye çalışırken sanırım bi yerde hata yaptım çünkü ne yükleme çalıştığım romu yükleyebildim ne de başka bi rom yükleyebiliyorum. Her defasında format data yapıp 4 wipe yaparak yüklemeye çalışıyorum ama yükleyemiyorum, telefon miui yazısına kadar açılıyor sonra orda kalıyor. Uzun sürüyor açılması biliyorum ama her yüklediğimde yarım saat bir saat bekliyorum telefon miui yazısında kalıyor. Forumda bi çok yöntem var bakıp denedim ama sonuç aynı. yardım edebilecek var mı acaba? şimdiden teşekkürler.
Mi flash ile temiz kurulum deneyin sonrasında yine fox kurup istediğiniz romu yükleyebilirsiniz.

Oyla:

Ferhatsroned

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
K20pro
Konular
2
Bende win 10 var. Her zaman öyle rom atıyorum. Sıkıntı çıkmıyor.
Zaten iki driver var
Biri olmazsa diğeri olur.
Clean all deyin
Clean all and lock isaretlemeyin
Ona dikkat edin lütfen
teşekkür ederim deneyip sonucu yazarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi flash ile temiz kurulum deneyin sonrasında yine fox kurup istediğiniz romu yükleyebilirsiniz.
teşekkür ederim ilginiz için.

Oyla:

Ferhatsroned

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
K20pro
Konular
2
dün telefon miui yazısında kalyor demiştim , mi flash üzerinden temiz kurum yapın dediniz ama şöyle bi sorunum var telefon miui yazısındayken şarjı bitmiş fark etmedim dünden beri şarjda olmasına rağmen tepki yok şarj almıyor. cihaz şarjdayken power tuşuna bi kere basınca ekrana içi boş batarya şekli geliyor şarj alıyormuş gibi, bildirim ışığı da sürekli yanıp sönüyor ama yok dolmuyor.

Oyla:

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 9 +
Meslek
Öğrenci
Konular
144
dün telefon miui yazısında kalyor demiştim , mi flash üzerinden temiz kurum yapın dediniz ama şöyle bi sorunum var telefon miui yazısındayken şarjı bitmiş fark etmedim dünden beri şarjda olmasına rağmen tepki yok şarj almıyor. cihaz şarjdayken power tuşuna bi kere basınca ekrana içi boş batarya şekli geliyor şarj alıyormuş gibi, bildirim ışığı da sürekli yanıp sönüyor ama yok dolmuyor.
Fastboot moduna alıp şarja takın benim cihaz fastboot modunda rom yüklerken şarj alıyordu

Oyla:
Üst Alt