Yardım cihaz reset atiyor

Ahmtpzrlk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmt
Cihazım
Mi8 lite
Konular
29
arkadaslar genpa garantili note 7 aldim ama cihaz pugh a girip biraz oynadiktan sonra cihaz tekrar yeniden basliuor surekli boyle neden acaba

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
oyun oynarken islemci cok isiniyor olabilir. googleplay de islemci isisini takip edecegin uygulamalar var. oradan bi kontrol et. telefonu guncelledikten sonra fab. ayarlarina dondurmeyincede bazen uygulamalarda kendi kendine kapanma olabiliyir. guncelleme yaptiysan teli fab. ayarlarina dondurup tekrar dene. sorun islemci isisindan kaynaklaniyorsa garantiye gonder. cpuz programiyla isi takibi yapabilirsin

Oyla:

Ahmtpzrlk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmt
Cihazım
Mi8 lite
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun oynarken islemci cok isiniyor olabilir. googleplay de islemci isisini takip edecegin uygulamalar var. oradan bi kontrol et. telefonu guncelledikten sonra fab. ayarlarina dondurmeyincede bazen uygulamalarda kendi kendine kapanma olabiliyir. guncelleme yaptiysan teli fab. ayarlarina dondurup tekrar dene. sorun islemci isisindan kaynaklaniyorsa garantiye gonder. cpuz programiyla isi takibi yapabilirsin

ben iki kere fabrika ayarlarina dondurdum bir sefer normal format attim yine ayni

Oyla:
Üst Alt