Soru Cihaz önerisi? Redmi note 8 eşdeğer?

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Arkadaşlar bu gün gene 10 günlük yeni almış olduğum garantili Redmi note 8 cihazimi arkadaşımın kanima girmesi sonucunda satmış bulunmaktayim bu benim 7.falan redmi note 8 cihazimdi, satip satip aynisini alıyorum geri bana diyeceksiniz neden satıyorsun aynisini alacaksin madem diye kimisinde nasil surekli root room vs atma hastalığı varsa bendede telefon değiştirme hastalığı var arkadaslar bir cihazimi 6 ay kullanmışligim yoktur neyse..
Konuya dönelim Redmi note 8 e alternatif olarak sunabileceginiz cihaz nelerdir? Fiyat biraz artiradabiliriz? 3-5 güne gene alacağım alternatif sunulmazsa gene Redmi note 8 alacağım yani
Ayrıca yazilanlara 2 gün cevap yazmayayim burda ki konu kaynamasin hepinize sonra toptan yazacağım arkadaşlar lütfen siz onerileri yazarsaniz
Şimdiden teşekkür ederim herkese..

Son düzenleme:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Arkadaşlar bu gün gene 10 günlük yeni almış olduğum garantili Redmi note 8 cihazimi arkadaşımın kanima girmesi sonucunda satmış bulunmaktayim bu benim 7.falan redmi note 8 cihazimdi, satip satip aynisini alıyorum geri bana diyeceksiniz neden satıyorsun aynisini alacaksin madem diye kimisinde nasil surekli root room vs atma hastalığı varsa bendede telefon değiştirme hastalığı var arkadaslar bir cihazimi 6 ay kullanmışligim yoktur neyse..
Konuya dönelim Redmi note 8 e alternatif olarak sunabileceginiz cihaz nelerdir? Fiyat biraz artiradabiliriz? 3-5 güne gene alacağım alternatif sunulmazsa gene Redmi note 8 alacağım yani
Şimdiden teşekkür ederim herkese..
Hiç düşünmeden mi 9T alırım Tam ekran ve Amoled ekranla beraber Always on display çok güzel olur benim önerim bende Redmi note 8i satıp almayı düşünüyorum ama uzun bir süre kullanicam note 8 telefonumu

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Lükse bak :) bende Note 7 imi satıp OnePlus alabilsem ne mutlu bana :D

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Realme güvenemiyorum hem sıkıntı yaşarım parça malzeme buralarda sorun parcayi geç yazilimsal birsey olsa en büyük sorun o bana xiamio bile anlayan pek telefoncu yok aslinda adamlar tek tip tekel gibi samsug apple baska yok burda ilgilenen teşekkür ederim onerin için hacim..

Hiç düşünmeden mi 9T alırım Tam ekran ve Amoled ekranla beraber Always on display çok güzel olur benim önerim bende Redmi note 8i satıp almayı düşünüyorum ama uzun bir süre kullanicam note 8 telefonumu
Arastirip degerlendirecegim teşekkür ederim önerin için hacim..

Lükse bak :) bende Note 7 imi satıp OnePlus alabilsem ne mutlu bana :D
Lükse bak diyorsun bahsettiğin cihaza bak kendi istediğin 4.000 uzeri sanirim :) ben konuya yazmayi atlamışım 2.500 uzerini hiç bir android cihaza kolay kolay vermem hadi 3.000 olsun niye derseniz bu gün samsung note 10 alsam misal 8.500 desen 3 ay sonra 4.000 e satarsan dua et o yuzden hic bir andorid cihaza vermem o parayi heleki ben surekli cihaz değiştirdiğim için, andorid benim hayatim ama Allah var iphone maşallah altin pazari gibi anca o cihaza verilir 8.000 - 10 000 ki deger zarar etmezsin fazla, ama ios bana göre değil anca yaşlanınca elimi ayagimi program vs telefonu teferruatlu kullamaya ihtiyacim kalmadığımda alirim oda alo mesaj icin :)

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Realme güvenemiyorum hem sıkıntı yaşarım parça malzeme buralarda sorun parcayi geç yazilimsal birsey olsa en büyük sorun o bana xiamio bile anlayan pek telefoncu yok aslinda adamlar tek tip tekel gibi samsug apple baska yok burda ilgilenen teşekkür ederim onerin için hacim..

Lükse bak diyorsun bahsettiğin cihaza bak kendi istediğin 4.000 uzeri sanirim :) ben konuya yazmayi atlamışım 2.500 uzerini hiç bir android cihaza kolay kolay vermem hadi 3.000 olsun niye derseniz bu gün samsung note 10 alsam misal 8.500 desen 3 ay sonra 4.000 e satarsan dua et o yuzden hic bir andorid cihaza vermem o parayi heleki ben surekli cihaz değiştirdiğim için, andorid benim hayatim ama Allah var iphone maşallah altin pazari gibi anca o cihaza verilir 8.000 - 10 000 ki deger zarar etmezsin fazla, ama ios bana göre değil anca yaşlanınca elimi ayagimi program vs telefonu teferruatlu kullamaya ihtiyacim kalmadığımda alirim oda alo mesaj icin :)
İphone 8 bin 10 bin vermem ona vericeğim parayı Xiaomi Mi 10 Pro alırım.İphonedan kat ve kat daha fazla özellik ve kalite var zararda etmem. İphone en üst modeline daha 5G getirmedi Ram desen hala 4gb hem nasıl zarar etmessin ki camı çok kırılan bir telefon İnsanlar İphone 11 Pro Maxa 12 bin tl olunca bir laf demezler Xiaomi Mi 10Pro 8500 tl olunca kimse almaz oluyor.Samsung desen daha geçende Note 9da ekran sararması görüldü
Hem kaliteli Hemde F/P Telefonları Başta Xiaomi olarak Huawei Oppo Realme OnePlus yapıyor gerisi bana göre para israfı

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İphone 8 bin 10 bin vermem ona vericeğim parayı Xiaomi Mi 10 Pro alırım.İphonedan kat ve kat daha fazla özellik ve kalite var zararda etmem. İphone en üst modeline daha 5G getirmedi Ram desen hala 4gb hem nasıl zarar etmessin ki camı çok kırılan bir telefon İnsanlar İphone 11 Pro Maxa 12 bin tl olunca bir laf demezler Xiaomi Mi 10Pro 8500 tl olunca kimse almaz oluyor.Samsung desen daha geçende Note 9da ekran sararması görüldü
Hem kaliteli Hemde F/P Telefonları Başta Xiaomi olarak Huawei Oppo Realme OnePlus yapıyor gerisi bana göre para israfı
Hocam yazdığımı sanirim anlamadiniz siz telefon kullanim acisindan ozellik açısından android diyorum ama hic kusura bakma mi 10 mus yok 20 ymis kalkipda kimse 8.500 vermez bu kötü olduğu icin değil çünkü 3 ay sonra o cihazi öyle paraya satamazsin ha çok zenginsindir bilemem ama iphone alim satımı altin pazari mübarek :) bunu demeye çalıştım kalkipda iosu ovmedim hacim

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Hocam yazdığımı sanirim anlamadiniz siz telefon kullanim acisindan ozellik açısından android diyorum ama hic kusura bakma mi 10 mus yok 20 ymis kalkipda kimse 8.500 vermez bu kötü olduğu icin değil çünkü 3 ay sonra o cihazi öyle paraya satamazsin ha çok zenginsindir bilemem ama iphone alim satımı altin pazari mübarek :) bunu demeye çalıştım kalkipda iosu ovmedim hacim
Telefon satma durumuna fln pek bakmıyorum hocam ben ben verirdim 8500tlyi Çinde stocklari saniyeler içinde tükenen bir cihaz kalite olduğu için alırım ben hocam
Size söylediğim cihaz bir bakın derim

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103

"bu benim 7.falan redmi note 8 cihazimdi"
Note 8 1699 TL.
1400 den satsaniz 300×7 den 2100 TL para eder
2100 TL parayı aynı cihaza gömüp durmanız lüks:)

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Ve gene beni bu pazarda üzen ne biliyor musun? Telefonu
Telefon satma durumuna fln pek bakmıyorum hocam ben ben verirdim 8500tlyi Çinde stocklari saniyeler içinde tükenen bir cihaz kalite olduğu için alırım ben hocam
Size söylediğim cihaz bir bakın derim
Bu son attığın alinir ama bahsettiğin 8.500 luk android cihaz alinmaz hocam, ki iphone kiyasla iphone 11 diyelim 10.000 se mi 10 pro 20.000 eder aslinda bundada hem fikiriz ama pazarlamasi yok 20.000 alirsin gider 1 sene sonra 3.000 verirsin valla :) bari 16.000 etse 4 e bile razi geleceksin ama yok abi, ve benide üzen en büyük konu bu bahsettiginiz 10.000 lik cihazi siz gibi insanlarin kullanmasi gerekirken zengin aliyor sadece alo mesaj sosyal medya takılıyor, daha gecen sene başıma gelen olayi anlatayim adamin yüzüne laf carptim resmen, yolda durdu bir yeri soruyor bana sorduğu yerde bilenen büyük bir yer neyse telefonu gördüm arabada konsalda baya pahali bir cihazdi modelini hatirlayamiyorum neyse telefonunuzu alabilirmiyim dedim, elime aldim adamin cihazdan haritalari actim yeri girdim bunu takip edip gidebilirsiniz şimdi dedim :) adam aaa akil edemedik teşekkürler allah razi olsunlar bir gör :) diyeceğim o ki yazık oluyor o cihazlara sat abi uygun fiyata sizler telefonun tüm ozelligini kullanan kardeslerimiz alsin o cihazlari yada cok pahaliyda mi satmak istiyorsun pazarini sağlam tut kalkipda 10 a aldığını 3 ay sonra 5 e vermeyi kimse istemez abicim, illa 10 dan 5 e vereceksin diye birseyde yok hadi 8 vermeye kalkarsin ama onuda 50 tane dil dökersin abi cihazim söyle abi bu cihaz böyle 50 aliciya dil dokersin belki 50.musteriye satarsin en son :) ama iphone öylemi almissindir 10.000 e 3 ay sonra 9.500 yaz başın dik durur satici olarak her gelene ister al ister alma edasiyla bakarsin ama android öyle mi satabilmek icin istediğin fiyat bandinda, dil döker durursun :) gene diyorum ios nefret ediyorum kesinlikle kullanmam büyük konusmayayimda sadece pazarlamasini anlatmaya çalıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"bu benim 7.falan redmi note 8 cihazimdi"
Note 8 1699 TL.
1400 den satsaniz 300×7 den 2100 TL para eder
2100 TL parayı aynı cihaza gömüp durmanız lüks:)
Ayni cihaza gömmeyelim parayi diye cihaz önerisi soruyorum ya o yüzden hacim burda sizlere :) ama sende kalkıyor 4.000 uzeri ve o bandda bir cihazdan bahsediyorsun 7 cihazdan ettiğin zarari bir tane al 4.000 lik android bir cihazi 1 kerede yap mi diyorsun şimdi bana :)))

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt