Yardım Cihaz kullanılmış olabilir mi ?

• Konbuyu başlatan enoes
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 875

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Cihazım şu an elime geçti lakin açıp kurulumu yaptıktan sonra pil bölümünde 11 saat bekleme süresi ve 5 dk ekran süresi gözüküyordu şarj ise 69 sizce bu cihaz kullanılmış olaiblir mi?

Darkblues

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
2
nereden alindi cihaz

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nereden alindi cihaz

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ince hesap ta sanırım bu kalan 11 saat demek istemiş bi anda 69dan 61e düştü orda sabitlendi 9 saat gösteriyo şimdi

Oyla:

E>MISever<3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fakkoh
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
0
ince hesap ta sanırım bu kalan 11 saat demek istemiş bi anda 69dan 61e düştü orda sabitlendi 9 saat gösteriyo şimdi
O cihaz size ulaşmadan önce en son fabrikada nasıl şarj olduysa öyle 1-2 sene olduğu yerde duruyor bazen. Soğuk-sıcak ortamlardan geçiyor. Bataryanın yüzdesinin düşmesi ve ilk seferinde ufak kararsızlıklar yaratması normal. İlk şarjdan sonra da aynı düşüşler olursa bu sefer bataryada problem olduğuna işaret olabilir belki.

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Cihaz Global ise fabrika şarjı ile duruyordur. China sürüm ise garanti servisi cihaza ROM yüklemiştir ve bu şekilde size teslim etmiştir. Kurulum sırasında kullandığınız için ekran süreniz 5 dakika görünüyordur. Kurulum için telefonu açtığında zaten o değerleri sıfırlıyor. Bu şekilde anlaşılamaz kullanılıp kullanılmadığı.

Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O cihaz size ulaşmadan önce en son fabrikada nasıl şarj olduysa öyle 1-2 sene olduğu yerde duruyor bazen. Soğuk-sıcak ortamlardan geçiyor. Bataryanın yüzdesinin düşmesi ve ilk seferinde ufak kararsızlıklar yaratması normal. İlk şarjdan sonra da aynı düşüşler olursa bu sefer bataryada problem olduğuna işaret olabilir belki.
Cihaz Global ise fabrika şarjı ile duruyordur. China sürüm ise garanti servisi cihaza ROM yüklemiştir ve bu şekilde size teslim etmiştir. Kurulum sırasında kullandığınız için ekran süreniz 5 dakika görünüyordur. Kurulum için telefonu açtığında zaten o değerleri sıfırlıyor. Bu şekilde anlaşılamaz kullanılıp kullanılmadığı.
Hocam kvk garanti sorgulatmada bu imeiye ait fatura yoktur diyo kvk garantili aldım kutuda bile kvk ibaresi var. kvk garantili olduğunu söyleyen bişe yok 2 tane kağıt çıktı kvk diye ama sadece ön yüzünde ithalatçı bir firma kaşesi war. ve ürün cepport ürünü :D
garantiyi nasıl sorgulamam gerekiyo ? ben mi yanlış yaptım acaba

Oyla:
Üst Alt