Çözüldü Cihaz fastboot modunda kaldı

Murat 61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
RN11, RN8
Konular
40
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global MIUI 13.0.6 A12
Telefon Modeli
Redmi Note 11 (spes)
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba. Mi Firm sitesinden Redmi Note 11 telefonum için xiaomi.eu rom indirdim fakat rom dosyası .tgz değil .zip olarak yüklendi. Zip arşivini açtım içinden bazı dosyalar çıktı Mi flash ile kurdukta ( can not found file flash_all.bat ) hatası aldım ve şuan telefon fastboot modundan çıkmıyor clean all seçenğini seçmiştim. Rom dosyasının sonunda fastboot yazıyor.

Çözüm
XiaomiEu romu mi flash üzerinden kuramazsınız, bu costom rom, mi flash ile resmi romları kurabilirsiniz. Klasörü masa üstüne çıkartın, cihazı fastboot moda alın bekletin. Klasörü açın ve içindeki format yazan bat dosyasına çift tıklayıp çalıştırın, cihazı bağlayın ve ekranda adımları izleyin. Kurulumu otomatik başlatır ve bitince cihaz açılır.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Fastboot rom mu indirdiniz recovery mi?

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
XiaomiEu romu mi flash üzerinden kuramazsınız, bu costom rom, mi flash ile resmi romları kurabilirsiniz. Klasörü masa üstüne çıkartın, cihazı fastboot moda alın bekletin. Klasörü açın ve içindeki format yazan bat dosyasına çift tıklayıp çalıştırın, cihazı bağlayın ve ekranda adımları izleyin. Kurulumu otomatik başlatır ve bitince cihaz açılır.

Oyla: Çözüm

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Oyla:

Murat 61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
RN11, RN8
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dediğiniz gibi yaptım rom yüklendi telefon açıldı. Sadece karşısında fastboot yazdığı için mi flash ile yüklendiğini sandım ama bu şekilde çok kolay yüklendi tek tuş ile kuruluyor. Teşekkür ederim.

Oyla:

aergun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergun
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
resmi romları hengi siteden indiriyoruz?

Oyla:
Üst Alt