Öncelikle sorduğunuz sorunları bulabileceğiniz en detaylı anlatımlarını içeren konular forumda mevcut yani sormaya bile gerek yok.
Ancak yinede özet geçeyim ben.
Bu cihazın safetynet den kaldığını ilk defa sizden duydum. Büyük ihtimal kullandığınız twrp yada magisk sorunlu.
Öncelikle cihazınıza bir fastboot rom yükleyin bu temiz bir kuruluma yardımcı olur. Şuanki sisteminiz sorunluysa twrp den yükleyeceğiniz tüm rom sürümleri sorun çıkartabilir. Bu yüzden cihazı kilitlemeden fastboot rom yükleyin, elinizde hangisi varsa onu kullanın sürüm çok önemli değil.
Ardından kullandığınız araçları bilmediğim için kendi tecrübe ettiklerimi paylaşacağım internet sorununuz yoksa paylaştığım tüm dosyaları indirin ve bunları kullanın.
ADB & Fastboot aracı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
En stabil TWRP sürümü;
Resmi rom için gerekli;
DecScript-Universal-v2 ;
Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt;
Magisk 20.3 ;
Temizce
fastboot rom kurduktan sonra sırasıyla;
Adb& fastboot aracıyla twrp kurun. Komut
fastboot flash recovery twrpdosyasi.img ardından
fastboot reboot komutunu yazın
enter tuşuna basmadan önce cihazın ses açma tuşunu basılı tutun.
Twrp açıldıktan sonra bilgisayar cihazın hafızasını gösterecektir otg yoksa bilgisayardan yukarıda indirdiğiniz araçları hafızaya atın.
Sonra ilk olarak
DecScript dosyasını yükleyin ardından twrp menüden
recovery yeniden başlatın
ikinci olarak
Disable Dm verity dosyasını yükleyin ve ardından twrp menüden
recovery yeniden başlatın
üçüncü adım
Magisk 20.3 dosyasını yükleyin ve ardından twrp menüden
sistemi yeniden başlatın
Tüm bu işlemlerden sonra hide vs gibi işlemlere gerek kalmadan safetynet vs herşey sorunsuz çalışcaktır. Ayrıca rom, patch vs yüklemelernide twrp üzerinden sorunsuz yaparsınız.
Her sistem yükleyişinizde DecScript, Disable dm verity ve Magisk dosyalarını sırasıyla yüklemeniz gerekir.