Yardım cihaz etkinleştirme ağa bağlanamadı

osmanusl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
9se
Konular
1
merhaba arkadaşlar. 9 se yurtdışı cihazım son güncellemeden sonra bazı proğramlarda kasmaya başlamıştı. şöyle bir format atayım kendine gelsin dedim hard format attım yalnız telefonu tekrar kurmaya başladığımda wifi ye bağlandıktan sonra cihaz etkinleştirme diye bir ekran çıkıyor. mi hesap numaram ve telefon numaramın bir bölümü görünüyor. şifre mi giriyorum fakat ağa bağlanılamıyor hatası veriyor. aynı kullanıcı adı ve şifre ile bilgisayardan bağlanabiliyorum. öğlenden beri uğraşıyorum hala çözebilmiş değilim. bu arada uğraşırken mi hesabını felanda sildim. tekrar oluşturmaya çalıştım fakat farklı bir kullanıcı numarası verdi. şu an global room yüklemeye çalışıyorum ama ondada miflasha dosyayı gösteremedim bir türlü. başına böyle birşey gelen veya çözümü bilen varmı arkadaşlar.

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
53
Operatör ağı üzerinden girince öyle hata veriyor wi-fi ağına bağlanıp birde öyle dene istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi flaşa indirdiğiniz zip formatındaki dosyayı açıp images klasörünü gösterip yükleyebilirsin

Oyla:

osmanusl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
9se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Operatör ağı üzerinden girince öyle hata veriyor wi-fi ağına bağlanıp birde öyle dene istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi flaşa indirdiğiniz zip formatındaki dosyayı açıp images klasörünü gösterip yükleyebilirsin
teşekür ederim hocam. wifiye bağlıyım. operatör simgesinde çarpı var

Oyla:

osmanusl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
9se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olmuyor hocam. öğlenden beri aynı durumdayım. bölge değiştirip deniyorum sonuç aynı

Oyla:

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
53
kral tek bir yol kalıyor cihazın bootloader kilidini açıp cihazına uygun twrp yükleyip şu yolu izlemen gerekiyor;
*mount kısmından systemi yedekle
geri gelip advanced bölümüne girip file managere girmen lazım
* file manager klasörünün içinde system root klasörünü bul tekrardan o klasör içinde system klasörünü bul app klasörüne gir cloud service yazar üstüne tıkla karşına apk dosyası gelecek onun üstüne bas delete et çubuğu kaydır .
*priv app klasörüne girip find device klasörünü bul içindeki apk yı sil
*reboot system yap sorunun çözülür

Oyla:
Üst Alt