Yardım cihaz edl moda girdi yetkili hesap gerek

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
GLOBAL 12.5.10.0
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 10 PRO MAX
Bootloader Kilidi
Açık
redmi note 10 pro max var ve cihaza firmware yüklerken cihaz gitti bootloader kilidi açık fasboota girmiyor,recovery girmiyor,tepki yok sadece edl moda giriyor pc telefonu görüyor rom dosyası pc de var,ama mi flash için yetkili hesap gerekiyor lütfen yardım edin maddi olarakta bütçem yok bir kaç program da denedim olmuyor çıkmazdayım

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
redmi note 10 pro max var ve cihaza firmware yüklerken cihaz gitti bootloader kilidi açık fasboota girmiyor,recovery girmiyor,tepki yok sadece edl moda giriyor pc telefonu görüyor rom dosyası pc de var,ama mi flash için yetkili hesap gerekiyor lütfen yardım edin maddi olarakta bütçem yok bir kaç program da denedim olmuyor çıkmazdayım
Yok mu yardım edebilecek :(

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Yok mu yardım edebilecek :(
Hocam size şöyle bir şey diyeceğim burada yetkili hesap kullanan kişi Kendi hesabı değil.
Kredi kartından ödeme yapıp aynı banka nasıl para gönderirken veya ürün satın alırken size tek kullanımlık şifre veriyor o şekilde tek kullanımlık yetkili hesap alıyor.
Yanı elinin altında bir hesap var kafasına göre onunla işlem yapıp sizden yüklü miktarda para istemiyor örneğin yetkili hesap 500 tldir ( ne kadar hiç bir fikrim yok örnek bu) 100 TL'de işçilik ekler 600 TL'ye işi yapar bu kadar basit sizde alabilirsiniz yetkili hesap biraz araştırın derim.
Yani size yetkili hesap verecek hayır sever birini aramayın çünkü oda para verip alıyor onu

Oyla:

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Hocam size şöyle bir şey diyeceğim burada yetkili hesap kullanan kişi Kendi hesabı değil.
Kredi kartından ödeme yapıp aynı banka nasıl para gönderirken veya ürün satın alırken size tek kullanımlık şifre veriyor o şekilde tek kullanımlık yetkili hesap alıyor.
Yanı elinin altında bir hesap var kafasına göre onunla işlem yapıp sizden yüklü miktarda para istemiyor örneğin yetkili hesap 500 tldir ( ne kadar hiç bir fikrim yok örnek bu) 100 TL'de işçilik ekler 600 TL'ye işi yapar bu kadar basit sizde alabilirsiniz yetkili hesap biraz araştırın derim
anladım ama o maalesef bütçem yok öğrenciyim nasıl yapıcam hiç bilmiyorum cihaz daha 1 aylık başka yol bulmaya çalışıcam artık

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Cihazın hindistan sürümü global sweet koduna sahipken hindistan sweetin koduna sahip global firmware flashlayinca mi böyle oldu? YouTubeda araştırın yetkili hesap bypass diye bootloader açık sonuçta belki kurtarırsınız İngilizce kaynaklarada bakın fakat yetkili hesap bulamazsınız geçmiş olsun.

Oyla:

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Cihazın hindistan sürümü global sweet koduna sahipken hindistan sweetin koduna sahip global firmware flashlayinca mi böyle oldu? YouTubeda araştırın yetkili hesap bypass diye bootloader açık sonuçta belki kurtarırsınız İngilizce kaynaklarada bakın fakat yetkili hesap bulamazsınız geçmiş olsun.
Eğer merak eden varsa sorunu çözdüm nasıl çözdüm derseniz mi global ile iletişime geçtim fiyatı 30 dolardı yalvar yakar,uzun uzun kendimizi anlatarak 6 saatin sonunda 8 dolara halletmiş olduk ve cihaz açıldı onlar için 8 dolar para değil ama bizim burada 100 tl ye geliyor kısaca işi 100 tl ye halletmiş oldum adam insafiyetliydi

Oyla:
Üst Alt