- Adım
- Nurat
- Cihazım
- Redmi7,poco f5
- Konular
- 19
Arkadaşlar merhaba
Redmi 4x Cihaza custom rom attım beğenmeyince tekrar global mi11 romu geri yüklemek istedim ama twrp üzerinden zip yükleyince açılışta mi ekranda kaldı ilerlemedi
bu sefer miflash ile tgz yükleyince kurulum mi hesaba gelince ''cihaz durumu alınamıyor '' hatası verdi açılmadı ,bir alt sürüm mi10 yine aynı hatayı verdi,
(tekrar custom rom atılınca açılıyor)
şu konuya baktım ama olmadı global romu yüklemek için ne yapabilirim
forum.miuiturkiye.net
Redmi 4x Cihaza custom rom attım beğenmeyince tekrar global mi11 romu geri yüklemek istedim ama twrp üzerinden zip yükleyince açılışta mi ekranda kaldı ilerlemedi
bu sefer miflash ile tgz yükleyince kurulum mi hesaba gelince ''cihaz durumu alınamıyor '' hatası verdi açılmadı ,bir alt sürüm mi10 yine aynı hatayı verdi,
(tekrar custom rom atılınca açılıyor)
şu konuya baktım ama olmadı global romu yüklemek için ne yapabilirim
Çözüldü - cihaz durumu alınamıyor bir veya iki dakika bekleyin ve tekrar deneyin
Arkadaşlar merhaba Telefonda Eu rom yüklüydü sonra global rom yükledim açıldı tek tek kurulum ayarlarını yapıyorum mi cloud hesabını girmemi istedi girdim oturum aç yazısına tıkladım ' cihaz durumu alınamıyor bir veya iki dakika bekleyin ve tekrar deneyin ' diye bir uyarı verdi atla yazıyor...

Son düzenleme: