Soru Cihaz donması

• Konbuyu başlatan Frank62
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 564

Frank62

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Frank
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12 .5.1 Kararlı
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba . Yaklaşık 2 ay önce aldığım Redmi Note 9 cihazım Instagram dahil olmak üzere tüm oyun ve uygulamarda kasıyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-10-02-20-25-28-035_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-10-02-20-25-28-035_com.android.settings.jpg
    196,2 KB · Görüntüleme: 5

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Merhaba . Yaklaşık 2 ay önce aldığım Redmi Note 9 cihazım Instagram dahil olmak üzere tüm oyun ve uygulamarda kasıyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cihazınız garantili mi? Garantili ise temizleyici uygulaması ile önbellek dosyalarını silmeyi deneyin. Güvenlik ayarları altında, cihaz kilitlenince önbellek dosyalarını temizle seçeneğini de seçerseniz düzenli olarak kendi bakım yapar.

Oyla:

Frank62

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Frank
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız garantili mi? Garantili ise temizleyici uygulaması ile önbellek dosyalarını silmeyi deneyin. Güvenlik ayarları altında, cihaz kilitlenince önbellek dosyalarını temizle seçeneğini de seçerseniz düzenli olarak kendi bakım yapar.
Maalesef Cihaz garantili değil dediğiniz ayarlar tam olarak nerde mevcut?

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Maalesef Cihaz garantili değil dediğiniz ayarlar tam olarak nerde mevcut?
Ayarlar/ Pil/ yukarıdaki çark simgesine tıklayın, Ayarla seçeneği altında. Yada, menü, güvenlik, ayarlar, temizleyici, temizleyici ayarları altından otomatik temizleyi aktif edebilirsiniz. Yada Global romdan daha az kasan bir roma geçiş yapabilirsiniz.

Oyla:

Frank62

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Frank
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
Ayarlar/ Pil/ yukarıdaki çark simgesine tıklayın, Ayarla seçeneği altında. Yada, menü, güvenlik, ayarlar, temizleyici, temizleyici ayarları altından otomatik temizleyi aktif edebilirsiniz. Yada Global romdan daha az kasan bir roma geçiş yapabilirsiniz.
Ayarlardan baktımda oto temizleme cihaz kapandıktan 1 dakika sonra temizleyemeye ayarlı . rom meselesi konusunda telefon yurt dışı girişli ve IMEI numarası çalındı bir sıkıntı çıkarır mı bu

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Ayarlardan baktımda oto temizleme cihaz kapandıktan 1 dakika sonra temizleyemeye ayarlı . rom meselesi konusunda telefon yurt dışı girişli ve IMEI numarası çalındı bir sıkıntı çıkarır mı bu
Cihaza imei atılmadı mı? Normalde Twrp üzerinden yapılan işlemler imei zarar vermez, ancak cihaz mtk işlemcili o yüzden net bir şey söyleyemem.

Oyla:

Frank62

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Frank
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
Cihaza imei atılmadı mı? Normalde Twrp üzerinden yapılan işlemler imei zarar vermez, ancak cihaz mtk işlemcili o yüzden net bir şey söyleyemem.
Hayır dediğim gibi cihazı alalı yaklaşık 2 ay oldu IMEI numarası klonlanmış rom harici Ram'ı boşalmanın bir yolu yokmu Cihazın 3GB Ram'ı var ama bazen donmaya başladığında 500 MB boş RAM kaldığını gösteriyor şuanda bile 1 GB boş RAM var r

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Hayır dediğim gibi cihazı alalı yaklaşık 2 ay oldu IMEI numarası klonlanmış rom harici Ram'ı boşalmanın bir yolu yokmu Cihazın 3GB Ram'ı var ama bazen donmaya başladığında 500 MB boş RAM kaldığını gösteriyor şuanda bile 1 GB boş RAM var r
Ram temizleyici uygulamalar var elbette ancak çoğu pek bir işe yaramıyor. En iyi yol, geliştirici seçenekleri altından etkinlikleri saklam seçeneğini açarsınız, bir uygulamadan çıkar çıkmaz sonlanır, böylece arka planda uygulama kalmadığı için ram boş kalır.

Oyla:

Frank62

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Frank
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
Ram temizleyici uygulamalar var elbette ancak çoğu pek bir işe yaramıyor. En iyi yol, geliştirici seçenekleri altından etkinlikleri saklam seçeneğini açarsınız, bir uygulamadan çıkar çıkmaz sonlanır, böylece arka planda uygulama kalmadığı için ram boş kalır.
Teşekkür ederim Vaktinizi aldım bunu deneyeceğim iyi akşamlar.

Oyla:

CrawLTR

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
20
Bende de aynı telefon vardı her yerde kasıyordu. Sıfırlayınca geçiyordu kasması ama o da geçici maalesef deneyebilirsinz .Satıp Yurtdışı Mi 10T Aldım size de öneririm.

Oyla:
Üst Alt