Yardım Cihaz Alımı Pro Plus

alpezell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alpezel
Cihazım
.
Konular
2
Merhabalar,

İstanbul'da yaşıyorum ve güvenilir bir yerden Note 12 Pro Plus almak istiyorum ancak 8+3 8+8 12+3 12+8 gibi bir çok ram seçeneği mevcut ürünler çin mi global mi belirsiz yanında 120w Şarj cihazı vermiyorlar bir çok yere sordum her gün fiyatı artıyor global olmazsa ne gibi bir sorun yaşarım ve güvenle sıfır cihaz alabileceğim uygun bir yer var mı bildiğiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Öncelikle bütçeniz ve beklentileriniz neler ?
Redmi Note 12 Pro Plus yurtdışı pek tavsiye ettiğim bir cihaz değil.
Yazılımsal kayıt yapılırsa format ve güncellemede her şey silinir.

Direnç atılırsa NFC gider.

Yurtdışı olarak sorunlu bir cihaz.
Bütçe ve ihtiyaç belirtirseniz güzel tavsiyeler alabilirsiniz.

alpezell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alpezel
Cihazım
.
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Bütçem 9.500 Maksimum 10.000 TL bu telefonu seçme sebebim kamerası, açıkçası çok araştırdım kamera konusunu, nihayetinde bu telefona karar kıldım. Direnç değil yazılım kaydı yaptıracağım, direnç kaydına güvenim yok telefon açılsın istemem, güncelleme almamayı da kabullendim android 13e fitim belki 14 yetişir kayıt yaptırana kadar. Önerilere açığım elbette, direnç yaptırmadan bu fiyata alabileceğim en iyi telefon buymuş gibi geliyor bana.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Evet Redmi Note 12 pro plus versiyonu kamera olarak çok iyi ancak işlemci noktasında sorunları var. Uzun vadede sizi üzebilir. Yine de söylediğiniz gibi kendinizden eminseniz deneyebilirsiniz. Ram rakamı sonundaki +ya takılmayın. Baştaki rakam önemli. Şu an en iyi modeli 256/12 olanı. Çin pazarı ürünleri Band 7 ve Band 20 içermez duruma göre eksi olabilir global tercih etmek daha yerinde olur.

Benim tavsiyem ise kamera olarak sizi üzmeyecek üstüne SD 888 gibi günlük kullanım performansı üst düzey işlemciye sahip bir Oneplus 9 alabilirsiniz bu bütçeye.
Güncelleme sıfırlama vb korkularınız olmadan tek sim özgürce kullanım sunar.
Araştırmanızı tavsiye ederim.

Xiaomi alternatifleri için direnç çözümleri gerekir.

alpezell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alpezel
Cihazım
.
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim ilginiz için, baktımdediğiniz telefona da, araştırdım evet iyi bir model, ama o da zaten en fazla android 13 alıyor, işlemci konusunda fotoğraf çekip standart uygulamalar dışında bir beklentim yok zaten, oyun vs oynamam film izlemem telefondan bu fiyat bandında 12 Pro Plus için yardımcı olabilecek varsa desteklerini bekliyorum .

Üst Alt