Yardım Çift uygulamalar (klonlama) çalışmıyor.

bertugbalci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bertuğ
Cihazım
Xaoimi mi 6
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.4.1 Kararlı
Telefon Modeli
Xiaomi mi 6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar xiaomi mi6 kullaniyorum 2 gün önce falan MIUI 10.4.1 guncellemesi geldi. Güncellemeyi bugün yaptim fakat çift uygulamalar calismiyor. Güncellemeden önce sorun yoktu suanda herhangi bir klonladigim uygulamaya basıyorum baslatma animasyonu gelmiş sanirim guncellemeyle birlikte o animasyon geliyor sonra uygulama açılmıyor tekrar basiyorum bu seferde "Başlatıcı başlatılamiyor." Böyle bir hata alıyorum ayni sorunu yasayan ve çözümünü bile varsa yardımcı olabilr mi.
Kendimce denediğim çözümler:
Klonlanan uygulamayi silip yukledim
Baska farkli bir uygulama klonladim
Cift uygulamalar ayarlarindan baslatma animasyonunu devre disi bıraktım.
Bunlari denedim fakat hic biri işe yaramadı. Biraz uzun oldu ama şimdiden teşekkürler.

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
geliştirici ayarlarından tüm animasyonları iptal et belki olur animasyonsa sorun

Oyla:

bertugbalci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bertuğ
Cihazım
Xaoimi mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok mu bir çözümü ?

Oyla:

yunusemrecemil31

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUNUS EMRE
Cihazım
POCOX3PRO
Konular
1
mi 8 eu rom global hepsini yüklüyorum çalışmıyor tek miroom da çalışıyor onuda ben sevmiyorum

Oyla:

kimbugkhan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Sony Xperia XZ
Konular
16
Redmi note 7 kullanıyorum. Android 10 kurduğumdan beri lords mobile adlı oyunun klon versiyonu çalışmıyor aynı şekil :) Var mı bi çözümü?

Oyla:

omr_szr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Redmi note 7 kullanıyorum. Android 10 kurduğumdan beri lords mobile adlı oyunun klon versiyonu çalışmıyor aynı şekil :) Var mı bi çözümü?
Merhaba. Lords mobile ben de oynuyorum. Önceki Xiaomi redmi note 7 telefona gelen son güncelleme nedeniyle çift uygulamada download hatası veriyordu sonra bunu çözdüm. Sizde de download hatası varsa bu yolu deneyin.
1. Dosyalarım uygulamasının uzerine basıp bilgilere girin sonra güncellemeyi kaldır deyin
2. Dosyalarıma giriş yapın, Android> Obb> lords mobile dosyasına girip orada bir dosya daha olacak onu kopyalayın.
3. Kopyaladiginiz dosyayı çift uygulama klasörüne geçin, oradaki android> obb> lords mobile dosyasının içine atın sorun çözülür.

Buradaki hata oyuna gelen güncelleme ve bakım oyunun sürümünü yükseltiyor bu yuzden bu sürümü çift uygulama indirmiyor. İndirmedigi için download hatası veriyor.
Ama Xiaomi telefonlardan daha sonra çift uygulama kullanılmıyor sürekli farklı hatalar çıkıyor. Yeni aldığım redmi note 10s çok berbat
Artık Xiaomi benim için bitti

Oyla:
Üst Alt