Yardım Cift uygulama calismiyor

Emresvnc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note8pro 128gb
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.2.0(QGGEUXM)
Telefon Modeli
Note 8pro 138 gb
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Cihazı alali 2 falan ilk zamanlar çalışıyordu fakat sonradan açılmaz olmdu oyunu sildi tekrar yükledim telefonu 3 defa sıfırladım ama sonuç aynı veri indirilemiyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-22-00-44-54-730_and.onemt.war.en.jpg
    Screenshot_2020-04-22-00-44-54-730_and.onemt.war.en.jpg
    745,1 KB · Görüntüleme: 21

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam çift uygulamalar için ayrı bir klasör var mı cihaz hafızasında? Rica etsem bakabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam hocam buldum galiba sorunun neyden kaynaklandığını. Şimdi telefon uygulamayı kopyalarken sadece uygulamayı kopyalıyor verisini kopyalamıyor. Bu yüzden oyunu açtığınızda veri indirilemedi, dosya bulunamadı vs. hatalar verir çünkü oyunun çalışması için gereken dosyalar bunlar. Çözümü ise basit önce uygulama yöneticisine girin kopya uygulamanın verisini temizleyin sonra dosya yöneticisine giriyoruz=>Android>obb burada oyunun klasörünü bulun. Bulduğunuzda klasörü kopyala diyerek çift uygulamalar için depolama yazan yere tıklıyoruz tekrar Android>obb klasörünü bulup içine atıyoruz. Kopyalama işlemi tamamlandıktan sonra oyunu açıp oynayabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: Xiaomi nin kendi dosya yöneticisini kullanmalısınız.

Ve android-obb klasöründe bulamazsanız dosyayı ya da attığınızda calismadiysa tekrar kopya uygulamanın veriyi temizleyip Android data klasöründe oyunun dosyasını bulunuz. Çünkü bazı oyunlar veriyi data içinde bazı oyunlar obb içinde saklar. Mesela World of Tanks oyunu bütün veriyi data klasöründe saklarken Pubg mobile oyun verisini obb klasöründe indirilen haritaları ise data da saklar :)

Son düzenleme:
Oyla:

Emresvnc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note8pro 128gb
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merhaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Oyun klasörünü arama ile buldum fakat içini boş gosteriyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-23-02-32-47-474_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    Screenshot_2020-04-23-02-32-47-474_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 16
Oyla:

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Oyunları çift uygulamayla (obb'lu oyunlar) kullanamıyorsunuz diye biliyorum

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Oyunları çift uygulamayla (obb'lu oyunlar) kullanamıyorsunuz diye biliyorum
Hayır hocam kullanabiliyorsunuz.

Hocam yanlış klasör çünkü o. Neyse oyunu indirdim size resimli olarak göstereyim nasıl yapacağınızı. İlk önce Xiaominin dosya yöneticisini açıyoruz. Android klasörüne giriyoruz obb klasörüne giriyoruz. Burada yüklediğiniz oyunların verileri bulunur. Burada hangi oyunu çiftlediysek ise onun dosyasını kopyalamamız gerekiyor. Genelde klasör isminden anlaşılır hangi klasör hangi oyunun olduğu. Tencent pubg nin yapımcısıdır. Sizin oyunumuzun ise onemt yapımcısı. Yani kopyalamaniz gereken klasör resimde gördüğünüz klasör. Burada klasörü seçip kopyala diyoruz. Çift uygulamalar için depolama ya tıklıyoruz. Android klasörüne giriyoruz obb klasörüne giriyoruz buraya yapıştırıyoruz dosyayı. Oyunu açıp oynayabilirsiniz. Eğer hala açılmıyorsa oyuna gereken izinleri verin depolama vs.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:

Emresvnc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note8pro 128gb
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır hocam kullanabiliyorsunuz.

Hocam yanlış klasör çünkü o. Neyse oyunu indirdim size resimli olarak göstereyim nasıl yapacağınızı. İlk önce Xiaominin dosya yöneticisini açıyoruz. Android klasörüne giriyoruz obb klasörüne giriyoruz. Burada yüklediğiniz oyunların verileri bulunur. Burada hangi oyunu çiftlediysek ise onun dosyasını kopyalamamız gerekiyor. Genelde klasör isminden anlaşılır hangi klasör hangi oyunun olduğu. Tencent pubg nin yapımcısıdır. Sizin oyunumuzun ise onemt yapımcısı. Yani kopyalamaniz gereken klasör resimde gördüğünüz klasör. Burada klasörü seçip kopyala diyoruz. Çift uygulamalar için depolama ya tıklıyoruz. Android klasörüne giriyoruz obb klasörüne giriyoruz buraya yapıştırıyoruz dosyayı. Oyunu açıp oynayabilirsiniz. Eğer hala açılmıyorsa oyuna gereken izinleri verin depolama vs.

Hocam çok çok teşekkürler kopyalayinca düzeldi tekrar kullanabiliyorum çift uygulamayı

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Oyla:

arif_le

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arif
Cihazım
Mi8
Konular
0
Hocam çift uygulamalar için ayrı bir klasör var mı cihaz hafızasında? Rica etsem bakabilir misiniz?

Tamam hocam buldum galiba sorunun neyden kaynaklandığını. Şimdi telefon uygulamayı kopyalarken sadece uygulamayı kopyalıyor verisini kopyalamıyor. Bu yüzden oyunu açtığınızda veri indirilemedi, dosya bulunamadı vs. hatalar verir çünkü oyunun çalışması için gereken dosyalar bunlar. Çözümü ise basit önce uygulama yöneticisine girin kopya uygulamanın verisini temizleyin sonra dosya yöneticisine giriyoruz=>Android>obb burada oyunun klasörünü bulun. Bulduğunuzda klasörü kopyala diyerek çift uygulamalar için depolama yazan yere tıklıyoruz tekrar Android>obb klasörünü bulup içine atıyoruz. Kopyalama işlemi tamamlandıktan sonra oyunu açıp oynayabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: Xiaomi nin kendi dosya yöneticisini kullanmalısınız.

Ve android-obb klasöründe bulamazsanız dosyayı ya da attığınızda calismadiysa tekrar kopya uygulamanın veriyi temizleyip Android data klasöründe oyunun dosyasını bulunuz. Çünkü bazı oyunlar veriyi data içinde bazı oyunlar obb içinde saklar. Mesela World of Tanks oyunu bütün veriyi data klasöründe saklarken Pubg mobile oyun verisini obb klasöründe indirilen haritaları ise data da saklar :)

Sonunda problemimi çözdüm. Çok teşekkür ederim Yes~~

Oyla:
Üst Alt