Yardım Çift Simli Cihazda Sim 1 için Çağrı Engelleme

Redmi plus (+)

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Redmi
Cihazım
9T
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel OS 13
Telefon Modeli
Poco X3 NFC
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, Cihazımda Android 13 Pixel OS rom yüklü. Ben sim 1 den gelen çağrılar için sadece rehberde olan kişiler arayabilsin istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Birkaç gündür arıyorum maalesef yapamadım. Bazı uygulamalar çift sim için işlem yapıyor bu ayrıca bir sorun oluşturuyor. Sadece sim 1 için işlem yapmak istiyorum.

curtana73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
35
Merhaba,

İngilizce bilgin varsa, Automagic apk programını önerebilirim. Ben o programı kullanarak tüm bankalardan ve üçkağıtçılardan kurtuldum(cep telefonu değilse arayan numara otomatik kapatacak şekilde ayarladım ayrıca sabit numaraları da )telefonda yok ise)) . Program diagram çizerek program yazma mantığı ile çalışıyor. Yüklersen yardımcı olurum. Google ile aratabilirsin, bulamazsan özelden yaz göndereyim.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhaba,

İngilizce bilgin varsa, Automagic apk programını önerebilirim. Ben o programı kullanarak tüm bankalardan ve üçkağıtçılardan kurtuldum(cep telefonu değilse arayan numara otomatik kapatacak şekilde ayarladım ayrıca sabit numaraları da )telefonda yok ise)) . Program diagram çizerek program yazma mantığı ile çalışıyor. Yüklersen yardımcı olurum. Google ile aratabilirsin, bulamazsan özelden yaz göndereyim.
O program çok detaylı ve kullanımı hayal gücüyle sınırlı.
Oluşturduğunuz eylemlerin yedeklerini paylaşma imkanınız varsa paylaşın. Yeni kullanacak kişiler uğraşmasın.

Oyla:

Redmi plus (+)

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Redmi
Cihazım
9T
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

Uygulamanın kullanımı ile ilgili video bulabilir miyim? Bulamadım. Başka engelleme için dediğim şekilde sadece sim 1 için çalışacak uygulama var mı?

Oyla:

curtana73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
35
Automagic forumda( ) örnekler var, bahsettiğiniz engelleme konuda da programı bulduysanız .xml dosyasını paylaşabilirim. Sim seçimi göremedim programda ama her tür numara filtreleme yapabilirsiniz. Hatta kayıtlı olmayanların aramamasını bile sağlayabilirsiniz. Programın ileri seviye fonklsiyonları (istenmeyen SMS sildirme gibi) root gerektirir. Program 07 Aug 2020 tarihinden sonra geliştirilmedi ama bu haliyle bile çok gelişmiş.

by » 10 Jun 2022 18:32

Installed Android 13 beta 3 a couple of days ago. No issues so far." ( Birkaç gün önce Android 13 beta 3'ü yükledim. Şimdiye kadar bir sorun yok. )

Gördüğünüz gibi android 13'te de çalışmış.

Aşağıda kendi bazı çalışmalarımı sunuyorum: (Forumda Friend1 (Dost1) olarak tanınırım)):

(rootlu telefonda aktif bağlantıyı kapatıp, yeni çağrıyı açar, böylece sevdiğiniz bir insanı (telefon numarasına göre) bekletmemiş olursunuz)

(Mesaj içerisinde "Hello" (Merhaba) varsa, aynı mesajı whatsapp uygulamasından da gönderir) Tabi ki "Hello" yerine istediğiniz bir kelime yazabilirsiniz.

(Dizin yöneticisi 2 programı ile Dökümanlar (belgeler) kopyalanan dosyalar kopyalanan dosyaların uzantılarına göre klasörlere kopyalanır. Böylece edosyalarınız sınıflandırılmış olur ve daha kolay bulursunuz. Uzantısı olmayanları klasör olarak değerlendirir, isterseniz isDirectory() fonksiyonu ile bunu da denetleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt