Automagic forumda(
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
) örnekler var, bahsettiğiniz engelleme konuda da programı bulduysanız .xml dosyasını paylaşabilirim. Sim seçimi göremedim programda ama her tür numara filtreleme yapabilirsiniz. Hatta kayıtlı olmayanların aramamasını bile sağlayabilirsiniz. Programın ileri seviye fonklsiyonları (istenmeyen SMS sildirme gibi) root gerektirir. Program 07 Aug 2020 tarihinden sonra geliştirilmedi ama bu haliyle bile çok gelişmiş.
by
» 10 Jun 2022 18:32
Installed Android 13 beta 3 a couple of days ago. No issues so far." ( Birkaç gün önce Android 13 beta 3'ü yükledim. Şimdiye kadar bir sorun yok. )
Gördüğünüz gibi android 13'te de çalışmış.
Aşağıda kendi bazı çalışmalarımı sunuyorum: (Forumda Friend1 (Dost1) olarak tanınırım)):
(rootlu telefonda aktif bağlantıyı kapatıp, yeni çağrıyı açar, böylece sevdiğiniz bir insanı (telefon numarasına göre) bekletmemiş olursunuz)
(Mesaj içerisinde "Hello" (Merhaba) varsa, aynı mesajı whatsapp uygulamasından da gönderir) Tabi ki "Hello" yerine istediğiniz bir kelime yazabilirsiniz.
(Dizin yöneticisi 2 programı ile Dökümanlar (belgeler) kopyalanan dosyalar kopyalanan dosyaların uzantılarına göre klasörlere kopyalanır. Böylece edosyalarınız sınıflandırılmış olur ve daha kolay bulursunuz. Uzantısı olmayanları klasör olarak değerlendirir, isterseniz isDirectory() fonksiyonu ile bunu da denetleyebilirsiniz.