Yardım çift sim neden gözükmüyor?

• Konbuyu başlatan R4W
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 2K

R4W

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
muhammed
Cihazım
mi 10
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
umi_in_global_images_V12.0.3.0.QJBINXM
Telefon Modeli
mi 10
Bootloader Kilidi
Açık
arkdaşlar hint romu yüklü ve çift hatlık sim tepsisi mevcut ancak tek hat tek imei gözüküyor. cihaz mi 10

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Yurtdışı imei atılmış cihazda tek sim olur, sorun yok.

Oyla:

R4W

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
muhammed
Cihazım
mi 10
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihaz yurtdışı global version imei tamirli evet ama bu cihaz çift sime kapalı normalde ve hint sürümü yükleyince görüntülenir diyor forumda ancak ben hint romuyla da görüntüleyemiyorum.
(sim2 gözükmesi lazım ama sadece sim1 gözüküyor)

Oyla:

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
cihaz yurtdışı global version imei tamirli evet ama bu cihaz çift sime kapalı normalde ve hint sürümü yükleyince görüntülenir diyor forumda ancak ben hint romuyla da görüntüleyemiyorum.
tamirli olduğu için gözükmüyor olabilir orjinal QCN dosyanız ile tekrar deneyin.

Oyla:

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam yanlış bilgi çünkü sadece tek hat üzerinden imei işlemi yapılır. Buda sim2 olarak yapılır. Sim1 kısmına imei atılmadığı için o kısım da 0 yazar. Cift imei de atılmaz. Çünkü cihaz çalışmaz. Yazılım üzerinden imei sim1 üzerindeymiş gibi görünüyordur o kadar.

Oyla:

R4W

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
muhammed
Cihazım
mi 10
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yanlış bilgi çünkü sadece tek hat üzerinden imei işlemi yapılır. Buda sim2 olarak yapılır. Sim1 kısmına imei atılmadığı için o kısım da 0 yazar. Cift imei de atılmaz. Çünkü cihaz çalışmaz. Yazılım üzerinden imei sim1 üzerindeymiş gibi görünüyordur o kadar.
hocam hayır mevzu imei tamiri değil onda sıkıntı yok.
mevzu bu cihaz stock romuyla tek sim algılıyor ama hint romu yükleyince çift sim algılıyor (çalışıyor demiyorum algılıyor diyorum) ama hint romu yüklememe rağmen cihaz tek hat algılayabiliyor sadece. mi 10 tecrübesi arkadaşlar varsa anlamışlardır mevzuyu

Oyla:

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
hocam hayır mevzu imei tamiri değil onda sıkıntı yok.
mevzu bu cihaz stock romuyla tek sim algılıyor ama hint romu yükleyince çift sim algılıyor (çalışıyor demiyorum algılıyor diyorum) ama hint romu yüklememe rağmen cihaz tek hat algılayabiliyor sadece. mi 10 tecrübesi arkadaşlar varsa anlamışlardır mevzuyu
Hocam hadi diyelim sizin dediğiniz oldu. Cihaz iki simi de algıladı ki bu imkansız. Fakat algılasa ne olacak ki? Her halükarda da tek sim çalışacak. Tek sim i kullanabileceksiniz. Çünkü tek bir imei atıldı ve tek hat desteği var.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Birde Xiaomi.Eu rom ile deneyin, normalde bu rom da çift sim gözüküyor. Eğer sizde yine de gözükmüyorsa başka bir neden vardır rom haricinde.

Ayrıca arkadaşın da dediği gibi algılasa bile sizin için değilen bir durum olmayacak. Sadece görmüş olacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: R4W
Oyla:

R4W

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
muhammed
Cihazım
mi 10
Konular
12
Hocam hadi diyelim sizin dediğiniz oldu. Cihaz iki simi de algıladı ki bu imkansız. Fakat algılasa ne olacak ki? Her halükarda da tek sim çalışacak. Tek sim i kullanabileceksiniz. Çünkü tek bir imei atıldı ve tek hat desteği var.
zaten desteklenen hat sim2 olduğu için ben de onun gözükmesini istiyorum.

iki simi algılamaktan kasıt şu.

1. imei 0000000000000 (temsili)
2. imei 3578598595995 (temsili)

ama bende
1. imei 846737324943 (temsili)
2. ise yok sadece bir gözüküyor *#06# ikinci imeiyi algılamıyor cihaz. çünkü kilitlemişler mi10 serisini

Oyla:
Üst Alt