Çözüldü cift imeilli sorunsuz rom hangisi ?

hasanhha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan huseyi
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
12
selamun aleykum arkadaşlar telefon bilgilerim bu hangi romu kursam sorun yaşamam cift sim olarak kullanabilirim yanliş rom kurmak yada cihazi kullanilmaz hale getirmek istemiyorum başka telefon yok

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-20-02-46-23-049_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-11-20-02-46-23-049_com.android.settings.jpg
    188,9 KB · Görüntüleme: 32
Çözüm
Çift hat kullanabilmek için çin romu kurmanız gerekiyor. Hem türkçe dil desteği olsun hem çift sim olsun derseniz xiaomi.eu romlarını kullanabilirsiniz.
Şahsi fikrim az problemli olan 12.0.4 android 10 tabanlı olan romu kurmanız bende şuan aynı cihazda o romu kullanıyorum.

obulek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 10 pro
Konular
18
Çift hat kullanabilmek için çin romu kurmanız gerekiyor. Hem türkçe dil desteği olsun hem çift sim olsun derseniz xiaomi.eu romlarını kullanabilirsiniz.
Şahsi fikrim az problemli olan 12.0.4 android 10 tabanlı olan romu kurmanız bende şuan aynı cihazda o romu kullanıyorum.

Oyla: Çözüm

hasanhha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan huseyi
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tesekkürler hocam bugün indirip deniycem

Oyla:
Üst Alt