Soru Cift hattin birini deaktif ettigimizdeki sar degeri ?

murathanouz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murathan
Cihazım
MEG7 Redmi5
Konular
23
Merhaba,
Sar degerleri sinirlara yakin.
İşim gereği cift hat kullanmam lazim.
Aksamlari cift hattan birini deaktif edip oyle kuulaniyorum. Bu durumda da cihaz icin verilen sar değerlerine maruz kaliyormuyum. Bir yerde okumustum hat takili ise sar degerini etkiler diye. Dogrumudur ?

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Doğru olmasına doğru ancak zaten 2'nin altındaki SAR değerleri Avrupa standartlarına uygun ve insan derisini geçecek sınırın altında bu. Bu kadar endişelenmeye gerek yok bence. Akşamları telefon cebinizde kalıyorsa veya başınıza yakın konumda yatıyorsanız kapatın hatta ancak bence abartmaya gerek yok.

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Doğru olmasına doğru ancak zaten 2'nin altındaki SAR değerleri Avrupa standartlarına uygun ve insan derisini geçecek sınırın altında bu. Bu kadar endişelenmeye gerek yok bence. Akşamları telefon cebinizde kalıyorsa veya başınıza yakın konumda yatıyorsanız kapatın hatta ancak bence abartmaya gerek yok.
Yastık altına koyup yatıyorum mesela.

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Hocam telefon yastığın altında ne arıyor?!? :D Uyku sırasında başınıza yakın tutmanız iyi bir şey değil tek hat, çift hat fark etmez. Çift hat ile tek hat arasında o kadar fark yok. Başınızdan uzak tutun, hattı kapatmanıza gerek yok. Uyanmak için oraya koyuyorsanız vazgeçin akıllı bileklik alın. İyi forumlar.

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Hocam telefon yastığın altında ne arıyor?!? :D Uyku sırasında başınıza yakın tutmanız iyi bir şey değil tek hat, çift hat fark etmez. Çift hat ile tek hat arasında o kadar fark yok. Başınızdan uzak tutun, hattı kapatmanıza gerek yok. Uyanmak için oraya koyuyorsanız vazgeçin akıllı bileklik alın. İyi forumlar.
Evet hocam haklısınız, mi band 2 var ancak uyanmak için kullanmıyorum. Telefonla uğraşıyorum uyumam 1-2'yi buluyor ağırlık çöküyor ayağa kalkıp telefonu masaya koymaya eriniyorum.. haha--

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24

Sen eceline susuyorsun =) bu sar konusunda diyim de Onkoloji servisine bir uğramanı tavsiye ederim başa gelmeden ,

Merhaba,
Sar degerleri sinirlara yakin.
İşim gereği cift hat kullanmam lazim.
Aksamlari cift hattan birini deaktif edip oyle kuulaniyorum. Bu durumda da cihaz icin verilen sar değerlerine maruz kaliyormuyum. Bir yerde okumustum hat takili ise sar degerini etkiler diye. Dogrumudur ?

Otomatik seneryolar da uçak modu var en güzeli odur , belirli saatlerde otomatik uçak moduna alıyor telefonu
,

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Sen eceline susuyorsun =) bu sar konusunda diyim de Onkoloji servisine bir uğramanı tavsiye ederim başa gelmeden ,
Hocam ben yıllardır öyle kullanıyorum aslında, ama daha sık kullanmaya başlayalı 1 yıl oldu diyebilirim :D

Oyla:
Üst Alt