Yardım Çift Hat Problemi ŞEBEKE DIŞIYIM

halilimentes

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halil
Cihazım
Mi A2 Lite 32GB
Konular
1
Arkadaşlar merhaba. 1 yılı aşkın süredir mi a2 lite kullanıyorum. Telefonda çift hat kullandığım zamanlar datası (veri) kapalı olan sim kartım sık sık ulaşılamıyor olur, şebeke dışında kalıyor. Kafayı yemek üzereyim ne yaptıysam fayda etmedi, sim kartların yerini değiştirdim, datayı diğer sime aktardım.

Ne yaparsam yapayım datası kapalı olan sim kartım zaman zaman şebeke dışı kalıyor ve ulaşılamıyor, telefon çağrılarını kaçırıyorum. Bu problemle karşılaşan birkaç kişi olmuş forumda da yazıyor fakat çözüm öneren kimse yok. Bileniniz var mıdır?

Teşekkür ederim.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Arkadaşlar merhaba. 1 yılı aşkın süredir mi a2 lite kullanıyorum. Telefonda çift hat kullandığım zamanlar datası (veri) kapalı olan sim kartım sık sık ulaşılamıyor olur, şebeke dışında kalıyor. Kafayı yemek üzereyim ne yaptıysam fayda etmedi, sim kartların yerini değiştirdim, datayı diğer sime aktardım.

Ne yaparsam yapayım datası kapalı olan sim kartım zaman zaman şebeke dışı kalıyor ve ulaşılamıyor, telefon çağrılarını kaçırıyorum. Bu problemle karşılaşan birkaç kişi olmuş forumda da yazıyor fakat çözüm öneren kimse yok. Bileniniz var mıdır?

Teşekkür ederim.

Sanırım tüm çağrıları olmasada bazılarını kaçırıyorsun. Çift hatlı tüm cihazlarda bu sölediğin sorunlar mevcut. Çok nadirdir iki sim kartında tamamen aktif ve her zaman ulaşılabilir olması.Data açık olan sim kart ise sürekli bağ kurmaya çalışması sebebiyle tamamen aktif kalıyor. Donanımsal uygunlugun üzerine yazılımsal eksiklikler de girince sorunun kaynağı artıyor. Mi a2 lite android one kapsamında olmasıyla beraber ilerleyen güncellemelerde belki düzeltici sana faydalı bir durum söz konusu olabilir.

Oyla:

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6

Teşekkür ederim.
kardeş, nasıl olsa paket kullanıyorsundur. eğer yapmadıysan datası kapalı olan hattını diğerine yönlendir gitsin. 8-|

Oyla:
Üst Alt