Soru Chrome Güncellemelerini Kaldırdım.

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Chrome artık illallah ettirdi bana. Sayfa kaydırınca takılmalar, sayfa geçişlerinde kasılma... Her güncelleme ayrı dert. Ben de güncellemeleri kaldırdım. Otomatik güncellemeyi durdurdum. Şimdi maşallah yağ gibi akıyor.

Bu durum güvenlik açısından çok büyük bir sorun yaratır mı? Yeni özellik falan umrumda değil. Zaten Chrome yenilik olarak bir şey de getirmiyor. Sağolsun her güncellemede sadece tarayıcıyı yavaşlatıyor.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Chrome artık illallah ettirdi bana. Sayfa kaydırınca takılmalar, sayfa geçişlerinde kasılma... Her güncelleme ayrı dert. Ben de güncellemeleri kaldırdım. Otomatik güncellemeyi durdurdum. Şimdi maşallah yağ gibi akıyor.

Bu durum güvenlik açısından çok büyük bir sorun yaratır mı? Yeni özellik falan umrumda değil. Zaten Chrome yenilik olarak bir şey de getirmiyor. Sağolsun her güncellemede sadece tarayıcıyı yavaşlatıyor.
Chrome sistem uygulaması olmadigi için getirmez

Eminde

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8 se
Konular
20
Bu menü geçişlerinde yada ekran uyandırırken meydana gelen pırpır lardan mı bahsediyorsun titrer gibi çözümü bu mudur bende de var aynı durum dan da

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu menü geçişlerinde yada ekran uyandırırken meydana gelen pırpır lardan mı bahsediyorsun titrer gibi çözümü bu mudur bende de var aynı durum dan da
Titremeden kastınız ekran ışığıyla alakalı bir şey mi? Öyleyse benimki böyle bir şey değil. Benim kastettiğim takılma ve kasılma.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Benimki sayfada kitleniyor kapatmazsam düzelmiyor ama her şeyim chrome'da diye bırakmak da istemiyorum

Eminde

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8 se
Konular
20
Titremeden kastınız ekran ışığıyla alakalı bir şey mi? Öyleyse benimki böyle bir şey değil. Benim kastettiğim takılma ve kasılma.
Dediğniz gibi takılma kasılma şeklinde menü geçişinde duraksıyor veya o akıcı geçişler olmuyor

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
bende kasma olmuyordu ama sırf ana sayfadaki haberleri sağa sola kaydırma özelliğini yeni sürümde kaldırdıkları için güncellemeleri kapadım. hiç bir sorun yok bu şekilde kullanabilirsiniz

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Sürüm numarasını söyler misiniz ?