Soru China Versiyonlar Dahamı Kaliteli?

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
93
Merhaba Arkadaşlar , China Versiyon üretilen Cihazlar ,Global versiyonlardan daha kaliteli olabilirmi?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hayır çin versiyonlarında band eksikliği olduğu için telefon çekim gücü sorunu yaşar buda pil performansını aşağıya çeker.
diğer hususta aynı model cihazda ilk parti ve sonraki parti ürünlerde farklı marka birbirine eş değer paneller kullanır stok durumuna göre.

Oyla:

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
93
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır çin versiyonlarında band eksikliği olduğu için telefon çekim gücü sorunu yaşar buda pil performansını aşağıya çeker.
diğer hususta aynı model cihazda ilk parti ve sonraki parti ürünlerde farklı marka birbirine eş değer paneller kullanır stok durumuna göre.
Eyw hocam ,Peki Ülkelere göre kalite diye bir durum varmı ,mesela 1. 2. 3. sınıf ülkelere göre kaliteli malzemeli ürün gönderimi , İngiltereye Giden ürünle Türkiye Afrikaya giden ürün aynımıdır, Donanım haberde okuduğuma göre , Hasarlı olan cihazları Onarıp sıfır diye satışa gönderiyorlarmış 2. 3.sınıf ülkelere

Oyla:

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
kalite durumunu şöyle sıralarız Mi 'sayı' < Mi t'sayı' < Mi pro 'sayı' ya da Mi t pro 'sayı'
redmi serisi mi serisinin alt kademe serisidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bu konuda bilgim yok diğer ülkelere gidip ordaki satılan cihazlarıda alıp detaylı test etmek lazım :) bu kadar takmayın kafanıza global veya avrupa sürümse cihaz gerisini boşverin.

Oyla:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Bence china versiyonlar diğer versiyonlardan daha sağlam özellikle ekran konusunda ama global versiyonu bu kiyasin dışında tutuyorum onlar hakkında fikrim yok

Oyla:
Üst Alt