Soru Cepsesuar mağduriyeti

furkansahn6886

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
xiaomi mi 5x
Konular
59
KONU DIŞI: Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba yaşamış olduğum mağduriyeti sizinle paylaşmak istiyorum öneri ve görüşlerinizi dinlemek isterim n11 üzerinden cepsesuar mağazasından mi6x için 5d kırılmaz cam aldım ürün kusurlu geldi yani hiçbir şekilde yapışmadi profesyonel daha önceden yaklaşık on bin tane cam takmış biri tarafından takıldı yani uygulamada kesinlikle bir problem yok neyse mağazayı aradık uygularken bir sorun oluşmuş olacağını hata sizde urunu iade alamiyacaklarini söylediler bizde bunun üzerine 10 dakikalık bir telefon görüşmesi gerçekleştikten sonra olumlu bir yanıt alamadık sonra n11 üzerinden iade sürecini başlattık sonra ürünü kargoya verdik tekrar kendileri ürünü kargodan teslim almayacağını söylediler bende konu üzerine n11 aradım kendileri müşterilerini mağdur etmeyeceklerini söylediler satıcının iadeye red cevabi vermesi halinde bizimle iletişime geçin dediler yani sorum şu eğer her iki tarafta ben ve cepsesuar magazasida kargoyu ne olur mahkelik mi oluruz yoksa kargo depoya mi kaldırılır cevaplarınızı bekliyorum.

MI 6X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt