Çözüldü Cepport tarafından gönderilen içime sinmeyen şarj aleti

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Dün forumun alışveriş kısmından aşağıdaki ürünü almıştım az önce yurtiçi kargo tarafından ürünü teslim aldım güzel karton kutuya konulmuş ince zarif derken karton kutuyu açtığımda karşımda oldukça pis her tarafı kıl, çizik çarık içinde bir şarj aletiyle kala kaldım. Zaten rahatsızlığımdan ötürü evden çıkamıyorum, yoğun bir influenze geçirdim. Bedenen oldukça halsiz iken bu hiç iyi olmadı. İade edebilme durumum zaten yok ya araçla eryaman köyüne gideceğim ki şube bir tek orada (eryamanda ikamet eden arkadaşlar bilirler) çünkü kapıya kurye dahi gelmiyor. Şarj aletinin alt kısmında jelatin var ama üst gövde kısmında hiçbir jelatin yok elimi atarken bile tiksindim açıkçası nasıl böyle bu şekilde gelebiliyor anlamadım, şarj kablosu desek oda öyle aşırı derece pis üstünde boyaya benzer şeyler ve kabloda yarıklar mevcut birşey demiyorum, diyemiyorum da ancak hiç memnun kalmadım alışverişten. Araştırdığım kadarıylada cepport bu camiada iyi bilinen bir firma deniliyor üzüldüm, bu ufak durumlar olsa dahi üzüyor. Umarım gereken yerlere konu iletilir diye paylaşıyorum görselleri. Islak mendille silmeme rağmen çıkartamadım ne var üstünde tozmu boya maddelerimi çözemedim.

Ve tüm arkadaşlardan özellikle istirham ediyorum lütfen konuyu amacı dışına çekmeyelim. Herhangi bir firmayı karalayıcı ve rencide edici birşeyin olmasını istemiyorum ama söylemeliyim ki en azından firma bünyesi altında gerekeni yapar diye teşekkürler.

HiddeNKinG ve cantara konuya bakabilirseniz çok sevinirim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Hiç hoş bir durum değil, gönderimlerde kontrol etmeleri gereken kişiler olmalı ama baştan savma bir işlem yapıldığı ortada(resimlerden). Ben olsam adreslerine alıcı ödemeli şekilde tekrar gönderirdim.

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç hoş bir durum değil, gönderimlerde kontrol etmeleri gereken kişiler olmalı ama baştan savma bir işlem yapıldığı ortada(resimlerden). Ben olsam adreslerine alıcı ödemeli şekilde tekrar gönderirdim.

Sonu 2424 ile biten telefon nolarından arayıp durumu bildirdim, telefondaki bayan daha adam gibi anlatmama fırsat tanımadan iade gönderin inceleyelim dedi bir iade koduda vermedi sanırım alıcı ödemeli olarak gidecek anlamadım orasınıda şuanda tekrar aramaya çalışıyorum bir iki çalmadan sonra kapanıyor hat. Birkaç dakika içerisinde tekrar arayacağım en azından şu gönderim mevzusunu çözüme kavuşturmak gerek. Yarın da bir tanıdığım vasıtası ile gönderimini sağlatmayı düşünüyorum bunu bu şekilde kabul etmek mümkün dahi değil benim açımdan. Kesinlikle memnun kalmadım ve üzücü bi durum oldu.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam ürünler kontrol edilerek çıkışı gerçekleştiriliyor. Muhtemelen kargoda kutu içerisinde kablo çarptığı için olmuştur. Kusura bakmayın, ürün bu şekilde size ulaştığı için gerçekten çok üzgünüm.

Size özel mesaj yoluyla kargo kodu iletiyorum her hangi bir ücret ödemeden gönderimini sağlayın hemen değişimini gerçekleştirelim.

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Hocam ürünler kontrol edilerek çıkışı gerçekleştiriliyor. Muhtemelen kargoda kutu içerisinde kablo çarptığı için olmuştur. Kusura bakmayın, ürün bu şekilde size ulaştığı için gerçekten çok üzgünüm.

Size özel mesaj yoluyla kargo kodu iletiyorum her hangi bir ücret ödemeden gönderimini sağlayın hemen değişimini gerçekleştirelim.

İlginiz için teşekkürler, mesajınız ulaştı. Yarın o gönderi kodu ile kargo firmasına teslimatını sağlayacağım.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
İlginiz için teşekkürler, mesajınız ulaştı. Yarın o gönderi kodu ile kargo firmasına teslimatını sağlayacağım.
Her hangi bir sıkıntı yaşarsanız özel mesaj yoluyla da dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Cepport tarafindan urunum yenisiyle degistiridi ve gayet korunakli ambalajlanarak ulastirildi ilgi ve alakalari cok iyiydi her surectede bilgi verdiler. Konuyu acma sebebim yanlis anlasilmasin ki sitem veya sikayet degildir sms dogrulamasi yapamadigimdan oturu bigli almak mahiyetinde acilmis konudur. Alisveris yapacak arkadaslarin gonul rahatligiyla alisveris yapmalarini istemeden olusan ufak problemler olursada mutlaka cepportun alicinin arkasinda dimdik durdugunu ve yardimci olduklarini, olacaklarini bilsinler. Tekrardan cantara, HiddeNKinG hocalarima ayrica tesekkurler. Sorunum ilgili yaklasim ve karsilikli anlayis, hosgoru cercevesinde cozumlenmistir.

Üst Alt