- Adım
- Utku
- Cihazım
- Oneplus 7T Pro
- Konular
- 4
Dün forumun alışveriş kısmından aşağıdaki ürünü almıştım az önce yurtiçi kargo tarafından ürünü teslim aldım güzel karton kutuya konulmuş ince zarif derken karton kutuyu açtığımda karşımda oldukça pis her tarafı kıl, çizik çarık içinde bir şarj aletiyle kala kaldım. Zaten rahatsızlığımdan ötürü evden çıkamıyorum, yoğun bir influenze geçirdim. Bedenen oldukça halsiz iken bu hiç iyi olmadı. İade edebilme durumum zaten yok ya araçla eryaman köyüne gideceğim ki şube bir tek orada (eryamanda ikamet eden arkadaşlar bilirler) çünkü kapıya kurye dahi gelmiyor. Şarj aletinin alt kısmında jelatin var ama üst gövde kısmında hiçbir jelatin yok elimi atarken bile tiksindim açıkçası nasıl böyle bu şekilde gelebiliyor anlamadım, şarj kablosu desek oda öyle aşırı derece pis üstünde boyaya benzer şeyler ve kabloda yarıklar mevcut birşey demiyorum, diyemiyorum da ancak hiç memnun kalmadım alışverişten. Araştırdığım kadarıylada cepport bu camiada iyi bilinen bir firma deniliyor üzüldüm, bu ufak durumlar olsa dahi üzüyor. Umarım gereken yerlere konu iletilir diye paylaşıyorum görselleri. Islak mendille silmeme rağmen çıkartamadım ne var üstünde tozmu boya maddelerimi çözemedim.
Ve tüm arkadaşlardan özellikle istirham ediyorum lütfen konuyu amacı dışına çekmeyelim. Herhangi bir firmayı karalayıcı ve rencide edici birşeyin olmasını istemiyorum ama söylemeliyim ki en azından firma bünyesi altında gerekeni yapar diye teşekkürler.
HiddeNKinG ve cantara konuya bakabilirseniz çok sevinirim.
market.miuiturkiye.net
Ve tüm arkadaşlardan özellikle istirham ediyorum lütfen konuyu amacı dışına çekmeyelim. Herhangi bir firmayı karalayıcı ve rencide edici birşeyin olmasını istemiyorum ama söylemeliyim ki en azından firma bünyesi altında gerekeni yapar diye teşekkürler.
HiddeNKinG ve cantara konuya bakabilirseniz çok sevinirim.

Xiaomi Turbo 33W Şarj Adaptörü ve Type-C Kablo (MDY-11-EZ )

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.